ספרים של ה wwf

ספרים של ה wwf

ההודעה הזאת היא סתם הודעה פשוט רציתי להעביר חוויות לפני כמה ימים חיתתתי בארון למעלה איפה שכל הדברים שלי שהייתי קטן דברים מהיסודי מהגן וכו´... בקיצור...תנחשו מה מצאתי?!!? מצאתי את הספרים של המתאבקים של wwf פעם חלק מהמתאבקים היו אנדריי האנק ברט הארט יוקוזונה מרטין ז´נטי טטנקה קראש מאצ´ו מן ועוד הרבה גדולים אההה.. וכמובן המתאבק שחוץ מהאולטימט ווריור והאלק הוגן הייתי תמיד בוחר אותו במשחק מחשב של פעם והוא mr´ perfect הלא הוא מר מושלם פעם היה אפשר לבחור במשחק רק 4 משתתפים מר מושלם האלק הוגן אולטימט ווריור השוטר הקנדי בקיצור זה העלה בי זכרונות...ואפילו הזלתי דמעה שנזכרתי של זה לא ישוב לעולם המתאבקים שהיה אכפת להן רק מהאיבקות ולא מכל הפרסום וההתמסחרות כמו ראדי פייפר שאני מעריך אותו עד עכשיו ורעידת אדמה ועוד מתאבקים שלעולם לא ישובו. ועוד משהו שבגללו אולי תרצו לחזור אחורה בזמן למשחק הוידאו בפיקדילי שהיה בו רויאל רמבל וקרב זוגות שהיה בו מלא מישתתפים וכל הכסף שלי שהייתי קטן היה מבוזבז עליו. ועוד משהו הזירה שהיו לי והבובות שהיו לי שהיו יכולות לעשות אולי 2 תנועות. נכון שכל זה היסטוריה ..אבל את זה צריך לכתוב בספרים. כל מי שרוצה להביע הערות תגובות על הכתבה ..אז בבקשה

למנהל הפורום אולי תשים את ההודעה

אולי תשים את ההודעה כהודעת פתיחה באופן רנדומלי בבקשה זה קצת חשוב לי שכולם יבינו איך זה היה פעם ומי היה פעם

dbzb

New member
אתה עושה הכללות. ../images/Emo55.gif

גם אני לא מת על הWWF של היום, ואפילו הפסכתי להסתכל בזה לפני שבוע, אבל זה לא קשור לזה שמתאבקים שאכפת להם מהספורט עדיין ישנם, ותמיד יהיו. אני מדבר על אנשים כמו HHH ו Austin שחיים את המקצוע הזה, ואפילו הרוק, שאני אישית לא סובל אותו, אבל אם אחרי כל הכסף שהוא הרוויח והקריירה שהוא מפתח בהוליווד הוא עדיין ממשיך להתאבק, להסתכן בפציעות או בכיעור, תסכים איתי שהוא קצת יותר מתעניין בספורט הזה מהאולטימט וורייר שכל פעם עזב את הWWF בגלל כמה גרושים

dbzb

New member
ובאותה נימה... ../images/Emo55.gif

מה זה ליגת הפיודים?????

למעלה