ספרים של האו"פ.

AnarchistPhilosopher

Well-known member
ספרים של האו"פ.

אולי פה יודעים: http://www.tapuz.co.il/forums/main/Viewmsg.asp?forum=1928&msgid=117899344 בעיקרון אין לי אפשרות גם אם הייתי רוצה לשאול את כל הספרים האלה. זה משהו כמו בסה"כ 10 כרכים.

ארול01

New member
המלצה

אם אתה סטודנט לפיסיקה כדאי לך להתרגל לספרים באנגלית. א. הם מצויינים. ב. כל המאמרים כתובים באנגלית ואין בעיה של "עיברות" מושגים כמו שיש בספרים המתורגמים. ג. לצערנו שפת המדע היום היא אנגלית. שבת שלום.

AnarchistPhilosopher

Well-known member
ברור שיש לי ספרים באנגלית...

אני רוצה להשלים את הלימודים עם עוד תרגילים, כיוון שכשאר המתכוננים לבחינות הבאות עלינו לטובה צריך גם תרגילים פתורים הספרים של הפתוחה מוסיפים המון ללימוד. אני לא מבין למה אתם נגד, הדבר האחרון שיש לי בעיה איתו הוא אנגלית, פשוט אני לא מכיר ספרים באנגלית שיש להם פתרונות בנושאים שציינתי, ולבחינות אני רוצה להיות בטוח שהתשובות לתרגילים שאני אפתור יהיו נכונות.

johngalt2

New member
לכל ספר באנגלית יש גם study guide

עם פתרונות להכל ועוד תרגילים. אבל אני מסכים איתך - אני בד"כ גם כן משתמש בספרים של הפתוחה, כשאפשר. אגב, הם מתרגמים אותם, לדעתי, ממש טוב.

AnarchistPhilosopher

Well-known member
לא ידוע לי שלכהן טנוג'די ולקיטל יש ספר

פתרונות. (אני מתייחס לספרים בקוונטים לא יחסותי ולפיזיקה תרמית בהתאמה).

johngalt2

New member
הממ...

גם אני לא יודע
אבל כל הספרים הרציניים שראיתי עד היום יצאו ביחד עם study guide, solutions manual וכו'. אם זה מהדורה חדשה, אז יש גם חומר באינטרנט. הם *מאוד* משקיעים בספרי לימוד, האמריקאים. שווה לך לבדוק את זה בספריה או בגוגל.

למעלה