ספרים רבותי

silverhawk

New member
רק לי זה מזכיר

את שיטת האינטואיציה ההפוכה של ג'ורג'?

איך להבין את העולם תוך יומיים:

לקרוא את "חיידקים, רובים ופלדה" של ג'ארד דיאמונד. קריא, מקיף, מעניין, ובסופו של דבר מבינים את ההיסטוריה והפרה-היסטוריה באור הרבה יותר שלם. תגמרו את הספר, תצאו לרחוב ותראו את העולם אחרת. לא צריך "רקע" בשום דבר, רק סקרנות. וכן, גם הוא לקח פוליצר. למתקדמים יש את "collapse" שלו, שהוא עוד יותר מעניין, אבל גם ארוך ובאנגלית (כבר תירגמו?).

אם אתה בקטע של פרה היסטוריה

יש את "האבא של האבולוציה, ואיך אכלנו אותו", לא זוכר של מי, ויש גם את "המגלים" של דניאל בורשטיין, שהוא בעצם מאסה מקיפה על המקורות של כל המושגים הבסיסיים של האנושות [זמן, מוסר וכיוב']. מומלץ!

נזכרתי בעוד אחד

"הזר" של אלבר קאמי. מה גם שלי אישית הוא תמיד מזכיר מעין בסיס ל"תפסן בשדה השיפון" מבחינת אופן תיאור ההסתכלות מהצד של הגיבור (זה היה קצת ארוך
) על המתרחש סביבו...

אפשר לתת הצעה?

למרות שנתקלתי בהרבה לא אוהבים, תעשה מנוי לספרייה! אני עשיתי, היתה לי הנחת חיילים וכו' ויצא לי מנוי ל2 ספרים (אבל הספרניות נחמדות ואוהבות אותי אז לפעמים אני לוקחת 3) במחיר של בערך ספר אחד.. לשנה! זה גם טוב כי נראה לי מוזר לקנות ספר בלי שאני בטוחה שאוהב אותו. ככה, אין לי יסורי מפון להחליף אותו.. את על העיוורון נגיד- ממש שנאתי, היה שלב שרפרפתי כדי להגיד לסוף.. אין לי כוח לכתוב ספרים טובים אז בקצרה- ממש אהבתי את שעות מתות. ואת כל הספרים של דן בראון. את הספרים של טרייסי שבליה (נערה עם עגיל פנינה, הבתולה בכחול, הגבירה והחד קרן ומשהו עם מלאכים) יש את הספרים של קובן אבל הם די חוזרים על עצמם.. אני אהבתי את הספרי מתח של בתיה גור

הוא בסדר,

אבל הוא די "סתם".. אין בו משהו מיוחד.. לא התחברתי
וזה לא רק כי אני לא אוהבת כלבים

lollapalooza

New member
המקרה, נשמה.

והוא היה מה זה לא משהו. סתם שיחקו על גימיק של הזרה, וזה די עצבן בשלב מסוים.

maverick 42

New member
זה ספר שממש לא התחברתי אליו

וממש לא הבנתי מה היה כל הבאז סביבו. אז זה סיפור כפי שמספר אתו אוטיסט. אני יכול לחשוב על לא מעט סופרים שיש להם כתיבה דומה

שאפולי

New member
ציטוט מהביקורות:

"מארק האדון חודר בכישרון לתודעה של נעל אוטיסט ויוצר דמות חיה ומרתקת"

שאפולי

New member
חחחחחחחחחחח../images/Emo45.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחח גדול!!! כן יש, איזה צבע?

למעלה