ספרים רבותי ספרים....

ספרים רבותי ספרים....

נפתח שרשור חדש בו נמליץ על ספרים טובים שיוכלו לשפר את ידיעותנו כמטפלים ... בתחום הארומתרפיה וצמחי המרפא... אז קדימה:)

ספרים מומלצים...

ארומתרפיה מא' ועד ת' של פטרישיה דיוויס הוצאת אור עם. - זוהי בעצם מעין אינציקלופדיה המסבירה באופן מעשי פרקטי על הארומתרפיה.(2 ספרים) ארומתרפיה לכל של רוברט טיסראנד הוצאת אור עם - ספר מעולה... ארומתרפיה המדריך המעשי מאת דותן יוגב הוצאת אסטרולוג - ספר שכתוב בתמציתיות על השמנים - מומלץ למטפלים. ניחוחות מרפא מאת ואלרי אן וורווד הוצאת יער - ספר מעולה שיש בו הכללללל מאד מרוצה ממנו השתמשתי בו רבות. ארומתרפיה ספר הטיפולים מאת מריון ויימן עם רותי פישמן - מסביר על שיטות טיפול שונות מביא סיפורים מעולם הטיפול ובהחלט נותן ראיה שונה ומגוונת. ואלו הספרים המומלצים שלי... :)

../images/Emo45.gifנראה שהקפת את כל מה שצריך בבית

לא נראה שיש מה עוד להוסיף ואולי כן?? אריאלה באהבה

saritsh

New member
עוד כמה ספרים

*המדריך השלם לצמחי מרפא בארץ ובעולם - נסים קריספיל, הוצאת הד ארצי. הספר כולל 320 צמחי מרפא ותבלין ע"פ סדר אלביתי הגדלים בארצנו והמיובאים אליה ממקומות שונים בעולם. צילומים, תיאור בוטני, התחקות אחר מוצאם ותולדותיהם במקורות ובפוללור, השימושים שלהם ברפואה העממית בעבר ובהווה ואופן השימוש. *אינצקלופדיה לרפואה טבעית - ד"ר מייקל ט. מוריי וד"ר ג'וזף א. פיז'ורנו, הקדמה ועריכה מדעית למהדורה העברית - ד"ר נמרוד שיננמן, הוצאת- אור עם. מדריך לשימוש באמצעים טבעיים. עקרונות הרפואה הטבעית וישומיה באמצעות שימוש יעיל ובטוח בצמחי מרפא, מינרלים, ויטמינים, בדיאטה ותוספות תזונתיות. מכסה תחום רחב של מחלות. * רפואה לנפש, מרגריט דה סוראני, הוצאת יעל. התנך שלי להבנת מקורם הנפשי של המחלות.נקודת המוצא שלו פסיכוסומטית. משמש כמילון המציע מידע ייחודי לכל מי שחוקר את סיבת מחלתו.

כן בעצם יש לי עוד המדף../images/Emo63.gif../images/Emo140.gif

1. נכון שרית צודקת גם מקור המחלה הינו אחוז גבוהה מהריפוי, ואני מאמצת את קניית הספר רפואה לנפש בקניית הספרים הבאה. אני משתמשת כרגע- "אתה יכול לרפא את חייך " של לואיז היי . ואם בחיבור עסקינן-לגופנפש -יש את הספר גופנפש -קן קן דיכטוולד. ומומלץ ביותר: גופה של אישה תבונתה של אישה - עם המלצות לתזונה ותוספים- ד"ר כריסטיאן נורת'רופ. הוצאת אור-עם 2. הספר של קריספיל מעולה . 3. יש את סדרת :נון שאו- מדריכים מאויירים- א.צמחי-מרפא ב.ארומתרפיה אריאלה באהבה

למעלה