ספרים רבותי ספרים

majmuj

New member
ספרים רבותי ספרים

אני פריק סרטים של מלחמת הכוכבים, מכיר כל שורה בעלפה לוץ מהסרט השלישי שראיתי רק פעם אחת. אני רוצה להתחיל לקרוא ספרים והבנתי שיש מאות. אם הייתי רוצה להתחיל באיזה 30 בלבד מישהו יודע להמליץ לי איזה כדאי? בגדול אני חושב לקנות לפי סדר כרונולוגי מאיזה 3000 שנה לפני אימת הפנטום. או אפשרות שניה לקרוא הרבה ספרים סביב 6 הספרים. הבנתי לדוגמא שהספר נקמת הסית הוא חובה ויעשור להבין הרבה דברים. אשמח לכל עזרה

Artoo Detoo

New member
יש מאות ספרים אבל זה

גרסאות שונות, נניח יש לפחות 20 גרסאות שונות לאימת הפאנטום. אני מכיר רק את תקווה חדשה, האימפריה מכה שנית ושובו של הג'דיי מאת ג'ורג' לוקאס (הבמאי ותהסריטאי של הסרטים) ויש גרסא מקוצרת לכל אחד מהם, מאין ספרונים כאלה. יש ספר שאין לי מושג מה זה וקוראים לזה הכפפה של דארת ויידר. וקראתי ספר אחד שמספר על אנשי מסדר הג'דיי הראשונים. אני קורא עכשיו את הראשון (תקווה חדשה), יש לזה 257 עמודים.

Earth Jedi

New member
זה מה שאני עשיתי....

אני בטוח שאתה תרצה לדעת איך הכל התחיל...מאיפה זה בא....ג'די עתיקים, סית' לורדס ישנים, כוכבים שהכל התחיל מהם וכו' וכו'... אז תתחיל מהקומיקסים: *רק להזכיר: BSW4 = Before Star Wars Episode 4: A New Hope The Golden Age of the Sith - - 5,000 BSW4 כמו שאמרתי...מסביר מאיפה זה התחיל? The Fall of the Sith Empire - - 5,000 BSW4 Knights of the Old Republic - - 4,000 BSW4 The Freedon Nadd Uprising - - 3,998 BSW4 Dark Lords of the Sith - - 3,997 BSW4 Sith War - - 3,996 BSW4 Redemption - - 3,986 BSW4 אתה בעצם יכול לקרוא את זה אחרי DLOTS [dark lords of the sith...] Jedi vs. Sith - - 1000 BSW4 אתה יכול לוותר על זה כי זה היה ממש על הפנים ! Qui-Gon & Obi-Wan - - 37 BSW4 עדין לא קראתי אבל המלצה שלי תקרא קודם את סדרת הספרים Jedi Apprentice Jedi Council - - 33.5 BSW4 Darth Maul - - 33 BSW4 Republic - - 32-0 BSW4 טוב אז כמו שאמרתי....אתה יכול לוותר על Jedi vs. Sith כי הקומיקס הזה היה מממש חרא ! ואממ...לפני שאתה קורא ת'קומיקס על קווי-גון ועל אובי-וואן תקרא את סדרת הספרים Jedi Apprentice שכוללת 18 ספרים....אני עכשיו מחכה שהשני שלי יגיע =] אז כך ש....אל תרוץ עם הספר של ROTS, כי אתה פיספסת.... תגיד לי מה אתה חושב על זה....

majmuj

New member
אני לא כלכך קורא קומיקס

אבל אני עכשיו קונה באיביי חבילה של ספרים שעוברים על כל התקופה מקצת לפני אימת הפנטום ועד נקמת הסית הם אמורים להיות די טובים ומה לעשות שאני חולה על הסדרה ועל קריאת ספרים סהכ 32 ספרים Jedi apprentice series (all books 1-18) jedi apprentice series special editions(2 books) darth maul shadowhunter rogue planet episode 1 cloak of deception approaching storm labyrinth of evil shatterpoint episode 2 cestus deception yoda dark rendezvous jedi trial episode 3

bleach16

New member
לי יש מושג מה זה...

הכפפה של דארת ויידר זה מין המשך לכל הסיפור. אחרי שהאימפריה נפלה,נמצא איזה רשע מרושע חדש שממשיך לעשות בלגאן,וזה רק על קצה המזלג. אני קראתי את סדרת הספרים הזאת כשהייתי אולי בת 12. אם אתה רוצה להשיג אותם,הנה עוד שמות של כמה מהספרים: "הכפפה של דארת ויידר", "נקמתו של זורבה דה האט" (אבא של ג'אבה דה האט),עוד שניים ששכחתי איך קוראים להם,והשניים האחרונים שעוד לא הצלחתי להשיג (ואין לי מושג אם הם בכלל יצאו...) "מלכת האימפריה" ו"הנביאים של הצד האפל". מקווה שעזרתי... ועכשיו תעזרו לי אתם: לא ידעתי שיש ספרים של star wars (עד עכשיו...) איפה משיגים אותם? כמה זה עולה? עברית או אנגלית? אני מכירה רק את הגרסאות המקוצרות לילדים ואת ספרי הכיס המצחיקים והעבים האלה שיש להם מיליון ואחד חלקים...)

ROZELESS

New member
את מדברת על סדרה של 6 ספרים

קראתי את כולם בזמנו לפני איזה 10 שנים בערך .. היו נחמדים .. מה שהכי אהבתי בהם זה את האיורים שהיו שם .. אחלה איורים מגניבים ...

bleach16

New member
והצגת הדמויות על הכריכה הפנימית...

להתמוגג... לא הצלחתי להשיג את השניים האחרונים ("מלכת האימפריה" ו"הנביאים של הצד האפל"). איפה משיגים אותם?

Earth Jedi

New member
מ"ז לא ידעת שיש ספרים !? כנסי מהרר!

סדרת ספרים אחת שאני מאוד ממליץ היא על ה'הרפתקאות' של אובי-וואן עם קווי-גון.... הסדרה כוללת 18 ספרים קטנים, באנגלית כמובן. כל ספר בערך 150 עמודים. מאוד מומלץ ! קשה להשיג [חדש] כי הוא כבר לא בהדפסה... וכמובן שיש עודדדד הרבהההה ספרים לSW ! כמו הספרים של הסרטים...עם מלא גירסאות ועוד ועוד ! הרוב על התקופה אחרי הסגה אם אני לא טועה...

למעלה