ספרים רבותי ספרים

beni165

New member
ספרים רבותי ספרים

שי עורר בי חשק ולאחר חיפוש ראשוני אלה הממצאים שיכולים לעניין כמה מחברי הפורום:
שתי מקראות ישראל מתשל"ה ותשל"ד בשתיהן פרק על חנוכה, באחד ציור של ילד משחק עם סביבון, ואיזכור של הסביבון בשיר ובסיפור (מרפרוף), בשני רק השיר "לכבוד החנובה" - כמובן עבור רחל.
ימי הדור, חיים אליעזר מילצ'ן (מוותיקי רחובות) עם הקדשה של המחבר. - שי?
חיות הנגב ציורי הווי של לוחמינו מאת נחום גוטמן - רוזן?? מעניין ? בני

shay2222

New member
בני שלום,

אין לי עניין בספר, וזאת, כמובן, מבלי לזלזל בך או במילצ'ן. רק ע"מ להיות בטוח - אתה הוא שאוסף פריטים שקשורים באניות ? שי.

beni165

New member
חס וחלילה

לגבי הזילזול לא לגבי האניות... לא כל פרט שמציעים חייב לעניין ואני אוסף מטבעות (בסדר עדיפות: דרום אמריקה, איים, אפריקה, ...) בני

beni165

New member
ועוד אחד

חנה נדמה לי התעניינה בדונה גראציה אז בבקשה: בית נשיא - דונה גראציה, הדוכס מנאכסוס (דון יוסף נשיא) מאת בצלאל רות, הוצאתספרים מ. ניומן 1952 בני

עדנה4

New member
תודה בני,

אני התענינתי (ועדיין כמובן מתענינת) בנושא של דונה גרציה. את הספר הזה יש לי. אני מחפשת ספרים שיצאו עליה בארצות הברית, אחד של Bea Stadtler והשני של Marianna D. Birnbaum אם במקרה.... מישהו ימצא אני אהיה אסירת תודה. עדנה

rachelea

New member
כן בני, ספרי המקראות מעניינים

כל זאת בתנאי שגם במקראה השניה, בשיר "לכבוד חנוכה" יש איזכור כלשהו לסביבון. ולא - נשאיר מקראה זו לאחרים.

beni165

New member
בשתי המיקראות יש איזכור של הסביבון

יש לשיר "לכבוד החנוכה" כמה נוסחים? מופיע שם הבית של הסביבון (מעופרת יצוקה..) עכשיו אנחנו יכולים לסגור את הסביבונים - צבים
בני

רוזן71

New member
בני שלום.

בס"ד. קודם כל, תודה. עיקר התענינותי בספרי ילדים מתמקדת בספרים מלפני 48'. אולם לנחום גוטמן יש אצלי פרבילגיה מיוחדת בגלל איוריו החביבים ואני מצרף ספרים שלו אף אחרי 48' בתנאי שמדובר על המהדורה הראשונה של הספר. ולכן, אם הספר שברשותך הוא מהדורה ראשונה, זה אכן מעניין אותי. יש לי מטבעות דרום אמריקאיות (מכסף) לתת לך בתמורה. (זה מה שאתה אוסף)? אני אוסף גם ספרי חסידות במהדורות ראשונות, ועליהם אני מוכן לתת בתמורה מטבעות זהב מדרום אמריקה ומכל העולם או מזומנים (אני מתכוון לספרים מהמאה ה-18 ותחילת ה-19). רוזן.

beni165

New member
נחום גוטמן

מדובר יותר בחוברת עם כ-30 ציורים והקדמה של המצייר מתש"ט. אין איזכור לגבי מספר הוצאה רק שם ההוצאה (עם עובד) וכל הזכויות שמורות. אשמח (אם זה עדיין מעניין אותך) להחליף תמורת מטבעות (ברזיל, דרום אמריקה, איים. ואם אין ממקומות אלא, אני פתוח גם לדברים אחרים) בני

רוזן71

New member
בני שלום....

בס"ד הספר מעניין אותי. (רק אם הוא במצב טוב). אתה מגיע אולי לשוק האספנים בדיזנגוף? אם לא, אז נתאם איך לבצע את ההחלפה. יש לי מטבעות כסף מפנמה, בוליביה, פרו, ועוד (צריך לבדוק). רוזן.

beni165

New member
רוזן

הספר קצת פגום אבל עדיין במצב טוב. אני שומר אותו עבורך בצד, גם אם אחרי שתראה אותו תחליט לא לקחת אותו... לדעתי הגיע הזמן לארגן מפגש. אני מגיע לפעמים לשוק הנ"ל, האם אתה מוכר שם? או רק מסתובב? בכל מקרה יעניינו אותי המטבעות מפרו ומבוליביה, אבל שוב אני די פתוח בנושא. ומכיוון שאני מתיימר להחליט לאסוף גם את בולי ישראל (הפורום השפיע עלי) אז גם משם יכולה לבוא הישועה. בני

רוזן71

New member
בני שלום.

בס"ד. אני צריך לראות את הספר. אני לא סוחר בשוק האספנים, אני נוהג להגיע לשם לפעמים ו"לדוג" מציאות. רצונך במטבעות או בבולי ישראל? אין בעיה יש לי מבחר גדול. רוזן.

beni165

New member
רוזן

אני אנסה להגיע ביום שישי לדיזינגוף. בכל מקרה קודם תראה את הספר - אולי במפגש ? אולי ביום שישי ? אחר כך כבר נראה איך נחליף, אני בטוח שנסתדר. בני

למעלה