ספרים רבותי, ספרים!

רז89

New member
ספרים רבותי, ספרים!

בשעה טובה אני שמחה לספר שסיימתי את כל הספרים של שיחות עם אלוהים זה אומר: שיחות עם אלוהים 1,2,3 ידידות עם אלוהים אחדות עם אלוהים יישומים לחיים את רגעי חסד קראתי עד האמצע, כשהוא הגיע לקטע עם כל הסיפורים המוזרים על אנשים שפתאום מצאו את עצמם בחלל, טסים, עפים, מלאכים, וכ"ו התייאשתי. זה לא מתאים לי כרגע. במיוחד לאור העובדה שדברים כאלה לא קורים לי!!! ואני גם רוצה!
הלוואי ויצאו עוד ספרים שלו בקרוב. כי צריך כל הזמן תזכורות וחיזוקים של המסרים. ולקרוא שוב את אותם הספרים, קצת מבעס.

גריני

New member
רגעי חסד

לא קראתי, אבל וואללה... גם אני רוצה לטוס, לעוף ולהיפגש עם מלאכים
האמת - היה לי לפני מספר שבועות חלום נפלא בו עפתי עם מישהו (כנראה מדריך) וזה היה ממש כיף.... אז אני מוכנה להתפשר על חלום כזה הממממ.... אחת לשבוע, נניח? בא לך לספר על הדברים שקראת בספר - אולי אלו שדווקא כן דיברו אליך?

גריני שלום

יש לי הפתעה בשבילך: את מוכנה להתפשר על חלום המעוף, אחת לשבוע, אז ההפתעה היא שכל יום את חולמת זאת. את פשוט לא זוכרת! ההכרה המודעת שלנו אינה יכולה לזכור חלומות אלו משום שהנפש/נשמה שלנו שיוצאת לכל מיני פעילויות שאינן קשורות למימד הפיזי, מתפקדת ברבדים אחרים ורק לעיתים, אנו כן מסוגלים לזכור זאת משום החיבור של ההכרה המודעת להכרה הבלתי מודעת. חיבור זה נובע מהתפתחות רוחנית. הכיף שחשים מההתנסות של הריחוף נובע משחרור הנשמה שלנו מהגוף ומשחרור מכוח הכבידה. משחרור כל ההגבלות הפיזיות שלנו. כשאנו הולכים לישון, אנו חושבים שאנו הולכים לנוח. בעצם, אנו לא נחים כלל. אנו עושים עבודה רבה - לא פיזית, כמובן. כפי שיש לנו חיים מלאים בזמן עירות, כך יש לנו חיים מלאים בזמן שאנו ישנים - בזמן שאנו נפרדים לכמה שעות מההכרה המודעת. רסיסים ושברי זכרונות בכל זאת מצליחים להשתחל להכרה המודעת מהסיבה של התפתחות רוחנית שאנו עוברים, בכל זמן זה או אחר בחיים (הכרה מודעת). וכמו שאת אומרת כי זה היה כיף, אני מסכימה איתך. גם לי היו המון חלומות של ריחוף וזה אכן כיףףףףףףףף אדיר. אפילו, כמה ימים לאחר החלום ( של ריחוף ), היתה לי את היכולת לחוש כרצוני את התחושה של הריחוף בצורה מודעת - כמובן לא פיזית
זו באמת תחושה נפלאה. הייתי מרגישה ממש כי גופי כולא אותי וכוח המשיכה מדביק אותי למקום. לגבי קריאת הספרים: אני קראתי את שיחות עם אלוהים 1+2+3 בלבד. אני בהחלט מרגישה כי ספרים אלו תרמו רבות לחיי היום יום שלי ולהתמודדויות הקשורות בכל רבדי החיים.

למעלה