ספרים רבותי ספרים

דשא נוי

New member
ספרים רבותי ספרים

שלום אני מחפש המלצות על ספרים אינפורמטיביים על טאי צי. באנגלית או עברית. ( אינפורמטיביים - כאלה שיורדים לפרטים, לא רק בקטע של מגניבות) בתמורה אתן בולים משולשים מאוסטרליה...

orii

New member
בלי סודות

ספר שמאוד נהנתי לקרוא באנגלית: There Are No Secrets: Professor Cheng Man-Ch'Ing and His Tai Chi Chuan by Wolfe Lowenthal יש באמזון ובעוד מקומות בנט. סיפור של תלמיד (שכבר הרבה שנים הוא מורה) שמתאר איך הטאי צ'י הופך להיות הציר של חייו.

WhiteBear

New member
תבדוק בקישורים ../images/Emo13.gif

בקטגוריה: ביקורת ספרים וסרטים. יש שם קישור לשאלה שלי על המלצות ספרים. מקווה שזה יעזור ...

דשא נוי

New member
תודה, אבל לא מצאתי את מה שאני מחפש

אז ככה: לא מצאתי אף ספר טכני על טאי צי בכל הרשימה הזו, ולא מצאתי אף ביקורת ספציפית על ספרי טאי צי. הספר של וונג קיו קיט שמופיע שם, עיינתי בו, ואני לא בטוח לגביו. בנוסף, ספר של פאול קרומפטון שראיתי פעם (בעברית) מישהו קרא??? לצערי הוא נעלם מהמדפים. אני שואל את כל מי שאני יכול למצוא, כולל אתכם. תודה ושלום

Yin

New member
אל תצטער לגבי פול קרומפטון

הספר לא שוה את זה. הספר של וונג קיו קיט לא רע. Tai Chi Chuan's Internal Secrets של Jane Hallander , Doc-Fai Wong. The Dao of Taijiquan : Way to Rejuvenation מאת Tsung Hwa Jou. מה בכלל אתה מחפש? איזה סגנון? ספר כללי על קלסיקות את ספציפי לסגנון? עדי

Yin

New member
יש גם ספרים של

Da Liu. הכל באמזון. תסתכל שם ואם תראה ספר שאתה חושב שנראה לך אז תשאל עליו. עדי

למעלה