ספרים - רבותי, ספרים

niya

New member
קראת אותו כבר?

אני קניתי אותו, אבל עדיין לא קראתי

mbar30

New member
עדיין לא, נפגשתי בו בידיעות

אחרונות. כרגע עם כל מעבר הדירה והכאבראש אין לי זמן אפילו לנשום אבל מתעתדת לרכוש ולקרא מן הסתם בחודש הבא (יהיה לי זמן לקפוץ לצומת ספרים לקנות לאמיר את הספר השני של הארי פוטר) זה נקרא לי מהיר וקליל מאוד - כזה שלא ניתן להפסיק לקרא וקוראים מהר.... ספרי לי איך הולך לך איתו

אני קראתי........

למען האמת, כשראיתי את שם הספר וקראתי את התקציר מאחור הסתקרנתי ! מיד רכשתי את הספר - לא חשבתי פעמיים. כעת, מכשסיימתי לקרוא אני יכולה להביע את דעתי: כיף לקרוא את הספר ולהתקל במילים פרסיות ובצורה כלשהי להזדהות מתוכן הסיפור ואו להבין על מה מדברים....... נחמד - לא יותר מזה. אך כיצד אומרים, על טעם ועל ריח........ תהנו.........!!!

niya

New member
אתחיל לקרוא אותו רק אחרי

שאגמור לקרוא את הנוכחי... "חתונה בוכרית" של דן בניה סרי. אסופת סיפורים, כרגע אני באמצע השני "פסלים פרסיים". יחק לי בערך מאה שנה לגמור לקרוא את זה...

רשימה חלקית

ספרים מאיראן תוכן: מרג'אן סטראפי -"פרספוליס" (בימים אלה ראה אור החלק השני) בטי מחמודי- "לא בלי בתי" אזאר נפיסי- "לקרוא את לוליטה בטהרן" ג'ינה נהאי-"זעקת הטווס" ג'ינה נהאי-"גשם בים הכספי (לא מומלץ) "אהבתה של סלטנאת"-שכחתי את שם הסופרת ספרים נופים תמצאו בשרשור שפתחתי בנושא זה בפורום ספרים.

niya

New member
../images/Emo24.gif

מאד אהבתי את אהבתה של סלטנאת - נכתב ע"י שרה אהרוני (בתה של סלטנאת) גם את "זעקת הטווס" אהבתי מאד. למה גשם בים הכספי לא מומלץ? כמו-כן יש את ספריה של דורית רביניאן שהם מצויינים...

למעלה