ספרים רבותיי, ספרים

ספרים רבותיי, ספרים

מה אתם אומרים, מה אפשר ללמוד מספר ומה חייבים להיות אחראיים וללמוד עם מדריך מנוסה? אני אתחיל - לפי דעתי הילינג, עיסוי, רפלקסולוגיה, רייקי, וכאלה - מוכרחים ללמוד עם מדריך. אבל קריסטלים, קלפים, תקשור, ארומתרפיה, צמחי מרפא, וכאלה - אפשר ללמוד מספר, בתנאי שיש הכשרה קודמת בריפוי מסוג כלשהוא...

Curious

New member
מעניין...

הלילה חלמתי על ספרים... קיבלתי מכתב עם רשימת ספרים, שאינני זוכרת כמובן... זוכרת רק את מה שהרגיש

Curious

New member
המשך...

וקיבלתי אותו לא בדואר, אלא מפי יונה, שהגיעה (או נשלחה) למרפסת שלי, מקופל בצורה משונה...כמו בקיפולי נייר..

yperelman

New member
המלצותיי לספרים

לכולם: דרך הלב- ג'ק קורנפילד (מומלץ בחום. השפיע עליי מאוד במסע האישי שלי) ספר המתים והחיים הטיבטי- סוגיאל רינפוצ'ה מסר האנשים האמיתיים- מרלו מורגאן האדם מחפש משמעות- ויקטור פראנקל המסע בין שבעת השלבים- אנודיאה ג'ודית וסלין וגה (המון תרגילים אישיים וקבוצתיים המסודרים לפי צ'אקרה- מומלץ מאוד) למטפלים (גם כאלה המטפלים בעצמם
): גופנפש- קן דיכטוולאד (ספר חובה בעיניי לכל מטפל) צ'אקרות- ברברה וייט ורותי פישמן (ספר חובה בעיניי למטפלים בהילינג) דמיון מודרך- ד"ר ג'רלד אפשטיין ידי אור- ברברה אן ברנן (ספר חובה בעיניי למטפלים בהילינג) טראומה והחלמה- ג'ודית לואיס הרמן גשטאלט מלה במלה- פרדריק ס פרלס (מומלץ מאוד) ללמוד מן המטופל- פטריק קייסמנט (ספר חובה בעיניי לכל מטפל) וזו רק ההתחלה.... יוסי

ספרים ומדריכים פיסיים ../images/Emo13.gif

אפשר ללמוד הרבה מספרים וגם ממדריכים פיסיים. יש דברים שנראה לי בלתי אפשרי (או ממש קשה) ללמוד מספר. בעיקר אם מישהו הוא חסר רקע בנושא. אני אתן לדוגמא את לימודי הקונג-פו שאני לומדת (נושא שאני יחסית מבינה בו, ויכולה לענות לגביו). למשל, חלקים מהקונג-פו (חלקים מהתחום של הגנה עצמית, ריפוי, מדיטציה) נגיש וקל ללמוד ממורה פיסי, ומאתגר מאד עד אולי בלתי אפשרי ללמוד מספר. אבל לגבי אותם חלקים ספציפים, יש הרבה מידע בספרים, שיכול לעזור לתלמיד קונג-פו ולעזור לו להתמיר את עצמו בנושאים אלו. הספרים הבאים למשל יכולים מאד לעזור: דרך האהבה של דון מיגל רואיס, ארבע ההסכמות של דון מיגל רואיס, מסע לאיכטאלן של קרלוס קסטנדה, כשהדברים מתפרקים של פמה צ'ודרון, אתה יכול לרפא את חייך מאת לואיז ל' היי, כוחו של הרגע הזה מאת אקהרט טול (וגם ספרו החדש שכרגע לא זוכרת את שמו). לימודי הילינג למשל (שהם חלק מלימודי הקונג-פו) זה נראה לי בלתי אפשרי ללמוד רק מספרים. גם כאן ישנם ספרים שאפשר להעשיר את עצמנו בהם, אבל ללמוד הילינג זה נראה לי לא שלם. חשוב: אם אדם כבר מיומן מבחינת ריפוי ברמה מסוימת, ונמצא ברמת מודעות מסויימת, הוא כן יכול לרכוש יכולות טיפול מספרים. אבל בתנאי באמת שיש לו בסיס.

Curious

New member
יתכן והילינג ורייקי לא ניתן ללמוד..

מספרים, עם זאת, אני אשמח לקבלות המלצות למדריכים (ספרים) טובים לרייקי והילינג. המון תודה איזה כיף לראות שחלק מהספרים כבר זכיתי להכיר...חלקם כבר מלפני כ-8 שנים... להתהלך בין שמות הספרים ולהזכר בתקופות בחיים...תודה על החוויה וההמלצות!

אני גם חושבת שלא ניתן ללמוד הילינג

רק מספרים (אני לא מכירה מישהו שלמד הילינג רק מספרים וזה נראה לי מאד בלתי אפשרי, אבל אולי אפשרי עבור אדם מיוחד מאד. לא יודעת). בכל אופן,מה שהתכוונתי לרשום בהודעתי הקודמת, זה שאם יש אדם שהוא כבר מטפל/ת או מדריך/ה התפתחות אישית, הוא יכול לרכוש עוד ידע מספרים, ועוד שיטות עבודה. זה באמת יהיה יותר מדוייק להגיד

הספר שאישית לי עשה ואוו בתחילת דרכ

הוא הנבואה השמימית מספר אחד. זה היה לפני 7 שנים תוך יומים סימתי לקרוא אותו רצוף.

למעלה