ספרים רבותיי, ספרים

ספרים רבותיי, ספרים

אהלן, אני לא כותב פה הרבה אבל קורא פה כבר הרבה זמן. בן 24 אחרי קורס קופי בעבודי, חוזר מדרום אמריקה בספטמבר ומקווה להתחיל לעבוד כמה שיותר מהר. הייתי מעוניין לדעת אם יש ספרים טובים על עולם הפרסום בכלל, ועולם הפרסום בישראל בפרט. ושאלה למנהלי הפורום - איך מחליפים פה שם משתמש? (מעוניין להחליף לשמי האמיתי בשם המהפיכה האדומה). תודה.

גת וייס

New member
השאלה הראשונה

נמצאת אצלנו בשאלות נפוצות, אתה יכול לראות כאן מה ענו לה. בקשר להחלפת שם משתמש - פשוט תפתח שם משתמש חדש...

אתה נשמע בחור שמבין

בהחלט הייתי לוקח אותך למשרד שלי... גבר!!!!!!!!!!!!!!!! זהו? נמאס לך מדרום אמריקה? החבר'ה מתגעגעים, אתה מבריז ממפגשים. כשתחזור, תפנה לעצמך איזה ערב אחד, נשתה קפה. נ.ב נראה לי שכשאתה רושם הודעה חדשה, יש אפשרות ליד השם שלך "החלפת שם" - "לעדכון עולמך". וסחתיין על היוזמה לרשום את השם האמיתי, אל תהיה טוקבקיסט. איתן. --------------------------------------------------------------------------------------------------------- לא נשכח את אוסישקין - יש שם ים חניה....

צימט

New member
אין ספרים - יש ניסיון

ספרים טובים לחשבון הבנק של מי שכתב אותם. תלמד לבד, תתנסה. תטעה. תצליח. תכשל. תחווה. תהנה - רק ככה לומדים פרסום.

החלפת שם משתמש

בדיוק היום הפניתי לתמיכה את השאלה הזאת לא ניתן להחליף שם משתמש זה מה שהם ענו לי בכדי להחליף את שם המשתמש שלך יש להירשם מחדש למערכת תפוז, שים לב שבעת ההרשמה יש צורך בכתובת דוא"ל אשר לא הייתה בשימוש במערכת, בכדי לפתוח כתובת דוא"ל שכזו אתה יכול להשתמש בשירותים כגון www.gmail.com בברכה תמיכה טכנית בתפוז

Tal Yeger

New member
תודה

גת וצחי, תודה על התגובות, מה שלומכם? תודה גם לאורן. נרשמתי כבר מחדש, רק שהשם בעברית תפוס. מקווה שגם באנגלית ניתן להיצבע פה. איתן גיבור!!!, מה המצב? אתה חושב שעבודי יחזירו לי על הארוחה בפאפאגיו? סתם, נתראה בספטמבר אצלך במשרד.

צימט

New member
טוב, אם זה אתה אז בכלל רד מהספרים:)

תחסוך את הכסף לדברים טובים יותר. ספרים זה לפלנרים ותקציבאים.....

למעלה