ספרים לתחילת שנה

• פותח הנושא oden
  • פורסם בתאריך

oden

New member
ספרים לתחילת שנה

שלום לכולכן. אני פותחת גן חדש של חינוך מיוחד. מבקשת המלצות לספרי ילדים העוסקים בהסתגלות לגן חדש, פחדים, חששות, פרידה מאמא וכו'.

קרני12

New member
רשימת ספרים

1. ליאור בכה כשאמא הלכה מאת שולה מודן 2. ילד קטן הלך לגן מאת לוין קיפניס 3. מרים וחברותיה מאת לא ידוע 4. גן הבוכים

michelespi

New member
a long book u can short him

for the children, but a good one is: "ima tahsor od meat". from i dont remember... any one? bye

ליידי10

New member
אדיר כהן

יש לו ספרים העוסקים במצבים כאלה, שם תמצאי גם סיפורים ושירים (בעיקר על פרידות ועוד מצבי לחץ...) וגם פעילויות מתאימות לסיפורים (ויש ספרים המותאמים במיוחד לגנים). לא זוכרת את השם אך לא בעיה, פשוט לחפש אדיר כהן. נדמה לי שזה סידרה של כמה ספרים.

שמחונת

New member
להפליג עם כוכב -אדיר כהן../images/Emo29.gif

הספר להפליג עם כוכב מומלץ מאוד !!!!

חניני

New member
oden ספרים לתחילת השנה

קשה לי להמליץ על ספרים על פי בקשתך. בחינוך המיוחד שהוא רחב באוכלוסיות שונות עם צרכים ודרכי התערבות שונים. מה שמתאים לאחת, יכול לא להתאים לאחרת.... לכן חשוב מאד לדעת מי הם הילדים שאמורים ללמוד בגן שלך. מהי הגדרת הגן? אם תהיי יותר ממוקדת אולי אוכל לעזור יותר .... חשבי על משהו שיהיה להם כף... דאגי שהסביבה תהיה מסבירה להם פנים...שוב בהתאם לצורך שלהם.. והעיקר בעיני זה ההתייחסות האישית לכול ילד והאווירה הנעימה המקבלת והמכילה של הצוות בגן. מקווה שעזרתי מעט....

ניסנמה

New member
יש ספר מקסים שנקרא: "משהו אחר"-

לצערי לא זוכרת את המחברת: ספור על יצור אחד שהייה שונה מכולם ואף אחד לא רצה לשחק איתו עד ש...

oden

New member
תודה רבה

ביקשתי המלצות ונסעתי לסוף השבוע. עכשו חזרתי ומצאתי כל כך הרבה תשובות. כל ההמלצות האלה טובות לי גם לחינוך המיוחד. לא צריך ספרים שונים מהחינוך הרגיל. אני כבר אעבד אותם בהתאם לרמת הילדים. תודה רבה לכולכן.

למעלה