ספרים לגיל הרך....עזרה

ספרים לגיל הרך....עזרה

שלום לכולם אנו מחפשים ספרי הקניה ואנציקלופדיות לגילאי 4-7, מישהו יודע אולי שמות של ספרים כאלו או היכן ניתן למצוא ומה השמות? תודה מראש.

לאה_מ

New member
תלוי, כמובן, באיזה תחום...

בתחום האמנות יש לנו כמה ספרים של לוסי מיקלת´וויט, והם פשוט נהדרים - במיוחד אני אוהבת את הספר שנקרא "בואו נגלה ציורים מפורסמים". עומר מאד אהב בגיל הזה את "האטלס הגדול של הדינוזאורים". אני חושבת שבסדרה הזו יש אטלסים בנושאים שונים. הדינוזאורים מצויין, וכאמור, היה להיט אצלנו בבית. עוד ספר שהוא מאד אוהב זה "גוף האדם במבט חודר" - גם בפורמט מאד יפה בעיני. עכשיו יש לו ספר שאם אינני טועה נקרא "התגליות הגדולות של האנושות" (או אולי ההמצאות הגדולות), וגם הוא מאד מעניין אותו. אבל האמת היא שהספרים מהסוג הזה שהכי נקראו אצלנו בבית זה ספרים ישנים, משנות השבעים, שמצאתי אצל ההורים שלי בסדרה שנקראת "אנו קוראים על..." ויש הרבה ספרים בכל מיני נושאים (האש, מטוסים וכיצד הם טסים, ברק ורעם, יצורי חיים, טילים, זרעים וכו´). הספרים ממש מיושנים, ובכל זאת הילדים מאד אוהבים אותם. לך תדע.

תודה לך , אני מדבר על משהו כוללני..

כעין אנציקלופדיה על מכלול נושאים תואמים את הגיל הרך הסידרה האחרונה שהזכרת נשמעת לי טוב "לקרוא על..." זהו שמה בחנויות והאם היא ניתנת להשגה היום? תודה מראש

לאה_מ

New member
לדעתי אי אפשר להשיג אותה היום.

זה משהו נורא ישן, וכשאני קוראת את זה לילדים זה גם נראה לי נורא מיושן (גם העברית, גם הציורים שמשתמשים בהם והאווירה הכללית), בטח הרבה פחות יפה מהספרים שיש היום עם הצילומים היפים, אבל הילדים מאד אוהבים את זה. אם אני אראה את זה באיזה מקום, אני אומר לך.

למעלה