ספרים ומה שבינהם..

פזיזית

New member
עזרה......

אני מנסה לכתוב ספר על שתי נשים שנפגשות ומתאהבות, בדרך הן יעברו קשיים כמו פחד של אחת מגילוי שהיא לסבית ופחד להתמודד איתו, אי קבלה של ההרוים של אחת מהן לעומת ההרוים של שניה שתומכים בה, התמודדות עם חיזורי בנים שאינן רוצות, התלבטות לגבי עתיד ביחד ועוד...... הייתי רוצה לדעת אם זה נשמע לכם מעניין? והאם יש לכם הצעות נוספות לעלילה?

גורן אגמון – "לכתוב מחזה"

סדנאות הבמה מזמינות אתכם לעשות את זה. אתם כותבים וכותבים וכותבים ו... תקועים? לא בטוחים? חוששים? סדנת כתיבה בהנחיית גורן אגמון תעזור לכם להפוך את הטיוטה למחזה!!! בסדנה תכירו סגנונות כתיבה תיאטרליים שונים, תקבלו הכוונה וסיוע הן מגורן והן ממנחים אורחים (ציפי פינס, הלל מיטלפונקט) ותתמקדו בז'אנר המתאים לכם. פרטים והרשמה בסדנאות הבמה: טלפון: 03-6241654

ספרים של רומנטיקה הומוסקסואלית.

שלום לכולם, רציתי לדעת אם יש סופרים ידועים בישראל שהם גייז, ואלו ספרים של רומנטיקה בין גברים הם כתבו . אשמח אם תכתבו לי את שמות הספרים פה . אני מאוד רוצה להחליף ספר כזה בספרייה אבל אני בטוח יודע שאין ספרים כאלו בבאר שבע . לא נורא, אבל יותר עדיף לנסות. שבוע טוב לכם.

superyuvi1

New member
שאלה בקשר לספר אראגון...

הי אני מאוד, מאוד, מאוד אוהב את הספר אראגון מתרילוגיית הירושה אבל אני יודע שיצא הספר השני באנגלית ושיש אותו רק בשתי ספריות בערך בכל הארץ אז רק רציתי לשאול אם משהו יודע אם יוצא הספר השני בעיברית ואם כן אז מתי. בתודה, יובל.

רוני242

New member
שלום כולם.רציתי לדעת האם אתם מכירים חמישה

שירים ארספואטים של נתן אלתרמן ?< והאם אתם מוכנים לאמר את שמותם.

למעלה