ספרים והוצאות לאור

t o b i

New member
ספרים והוצאות לאור

מעניין שבחיפוש המתקדם לא הגעתי לדבר בנושא האם מישהו הפיק כאן פעם ספר
ספר זיכרון, "כתבי סבא", ספרי משפחות...
מישהו יודע לכוון אותי אל סדר גודל כלכלי של פרוייקט כזה? הכיוון הוא כריכה קשה, לא יותר מ20 עותקים, סדר גודל של כ60 עמודים כתובים בכתב יד ומכונת כתיבה- ואני רוצה שישארו כך. אין צורך בהגאה או כלום. האם יש הוצאה מומלצת
מחירים טובים ואיכויות טובות ולא פחות חשוב גם אמינות
יש דבר כזה "מינימום חתיכות"? מישהו ניסה פעם
יש לי מלא שאלות אני מתנצלת.... אם הפרוייקט הזה יספק אותי- אני לא רואה סיבה למה לא לרכז את האינפורמציה המשפחתית שאני מלקטת גם לספרון.
שבוע טוב לכוווולם!!!!!!!!!!1

bilen

New member
את מגיעה כאן לשיאים שעוד לא היו....

כבר הגעת לספר? כן, יש כאן אנשים שהוציאו ספרים. אבל זה קרה אחרי שנים רבות של מחקר יסודי או כמה שנים אינטנסיביות. זה לא משהו שמתרחש תוך שבועות או חודשים. כדאי לקרוא מה אנשים כותבים, לקרוא את ההודעה שנמצאת בתחתית הדף שלהם ותוכלי לקבל יותר מידע על האנשים וללמוד מזה עבור המשך חיפושיך. כנסי לקישורים שיש כאן למעלה, מעבר לצבעוניים יש עוד קישורים רלבנטיים. אנשים עמלו וכתבו עצות שיכולות לשמש אותך כדי שלא תצטרכי להמציא את הגלגל. את חייבת לסגל לעצמך שיטות עבודה כמו בלימודים, להכין רישומים, אח"כ להשתמש בתוכנה מתאימה ולשמור את החומרים המקוריים שמהם הגעת למסקנותיך. הבנתי שאת צעירה ואת מנסה לבחור בדרכי קיצור. חוזרת על הצעתי לך, כדאי לעשות את הדברים לאט יותר ובצורה יותר יסודית ומובנית. חבל מאוד להתקדם בריצה 3 צעדים קדימה ואח"כ לחזור כדי לעשות השלמות. במקרה הזה, החפזון לא מבורך....

t o b i

New member
כנראה לא הייתי ברורה...או שאת לא...

"כ60 עמודים כתובים בכתב יד ומכונת כתיבה" הם כתבים של סבי ז"ל המוכשר והמקסים.... הדפים מצהיבים באותנטיות יפייפיה והאוגדן קשור בשרוך נעליים רומנטי...... אני רוצה לא רק לשמר אלא ממש לכרוך ספרים שהם סריקות של הדפים הללו הוא גם כתב בעבר מחזה שכבר עבר כריכה בהעתקים ולכן החלטתי לכרוך (לזכרו, ולעצב כריכה יפה עם תמונתו ומספר מילים) את האוגדן ולשכפל אותו לספר של ממש בהעתקים שיספיקו לחלק למשפחה ולשמור לדורות הבאים הכתבים שלו הם אוסף משלים ושירים אין זה ספרון שורשים ומשפחה שאני מחפשת לכרוך אפילו רשמתי בסוף ההודעה שאם אהיה מרוצה מפרוייקט הכריכה אולי בעתיד גם אגש למלאכה הזו גם את האינפורמציה המשפחתית (לכשתהיה) אבל...מה זה משנה בעצם.... שאלתי שאלה על הוצאות לאור וכורכים... פשוט ידעתי שכאן אוכל למצוא מענה לשאלתי... משום שקרוב לוודאי שכבר היו פה חברים שכרכו את ספרי השורשים.. לא ברור לי מהיכן הגעת למסקנות הללו... ששיטות העבודה שלי אינן מסודרות ושאני נחפזת ולא מאורגנת ,שלא קראתי את כל המאמרים ושאני עובדת בדרכי קיצור ושאין לי מספיק אינפורמציה ו..ו..ו.. וכל זה מבלי לשאול או להכיר אותי. אם תירצי אשמח לספר לך על מעללי,דווקא קרו הרבה דברים משמחים בתחום בסופשבוע האחרון שאשמח לחלוק עם כולם, אבל שאני אספר אותם או מי שמכיר אותי ויודע ולא אחרים שלא...

sabajakov

New member
בלוח של הפורום, ראי בחלק העליון, יש

הצעות שונות בתחום הזה.

למעלה