ספרים בנושא שיווק

• פותח הנושא rc11
  • פורסם בתאריך

rc11

New member
ספרים בנושא שיווק

אי מחפשת לקרוא ספרים בנושא שיווק וניהול. ספרים למתקדמים, רבי מכר. יש לי ידע נרחב בשיווק, אני עוסקת בתחום כבר 6 שנים ורוצה להעמיק במטרה לפתוח עסק פרטי. אני קוראת כעת את הספר - "גלגל התנופה - מטוב למצויין" של ג'ים קולינס ומוצאת בו ניין רב. אשמח להמלצות נוספות.

rc11

New member
לא יודעת../images/Emo12.gif

שמעי מישהו אומר את זה בטלוויזיה וזה כל כך התאים לשלב שבו אני מצאת בחיים. ומה עם הספרים|?

cookimonster

New member
בקשר לספרים...

אין לי מושג, קניתי איזה אחד או שניים, לא התלהבתי בכלל אז לא אמליץ לך... אבל גם אני אשמח לשמוע המלצות, אם כי אני מניחה שכיום הרב כבר באינטרנט וסדנאות ופחות בספרים....

rc11

New member
תודה../images/Emo13.gif קראתי בשאלות הנפוצות

המלצות על ספרים אבל זה די מעורבב וקשה לדעת מה מתאים. יש ספרים שעוסקים בניהול, יש כאלה שעוסקים בשיווק או פרסום. יש ספרים שהם הבסיס ויש ספרים למתקדמים. לכן היה לי קשה לקבל משם מידע.

א י ל ה

New member
החתימה שלה

זו פרפרזה על אחד הנפלאים של איינשטיין: Insanity: doing the same thing over and over again and expecting different results. אלברט. לא אריק.

cookimonster

New member
חבל

דווקא את אריק אני מכירה, את אלברט לא ממש.... מי מהם דיבר על אדון שוקו?

johny_abola

New member
זה משפט שחלוקות הדעות לגביו

גם פרנקלין אמר אותו ועוד מישהי שאני תמיד שוכח איך קוראים לה...

I'm not sure how relevant

this will be for you, but if you're thinking of opening your own shop, you might be interested to read what this guy has to say about how marketing and branding will look like in the near future. Brand Hijack - by Alex wippefurth

rc11

New member
../images/Emo51.gif

העסק שאני מעוניינת לפתוח הוא עסק לייעוץ שיווקי

למעלה