ספרים באנגלית

• פותח הנושא RS6
  • פורסם בתאריך

RS6

New member
ספרים באנגלית

מחפש שמות של ספרים באנגלית ברמה אורגינלית, רצוי שיהיה מתח פעולה או משהו. אני מבקש לקרוא ספרים ארוכים מעל 300 דף, במטרה שלא לשכוח את השפה עם תום בית הספר, וגם כי אני חובב קריאה ובמיוחד באנגלית. כאינדיקטור לרמת האנגלית - קראתי את שר הטבעות באנגלית (1200 עמודים) בלי שצפיתי בסרט/קראתי בעברית, והיה לי טיפה קשיים בפירוש מליה זו או אחרת, אבל בסה"כ מאד נהניתי והסתדרתי. מתנצל אם זה לא שייך לפורום הזה, ואם תוכלו לעזור לי אודה לכם מאד. אם אפשר להמליץ באותה הזדמנות, למרות שבטח כולכם כאן כבר קראתם- מישהו לרוץ איתו, ספר תענוג. דביר, שבכלל שייך לפורום רכב...

Rivendell

New member
כדי להמליץ לך, רצוי שנדע

מה אתה אוהב לקרוא. מד"ב? פנטזיה? מתח? אימה? ספרות יפה? תפרט קצת, ונשמח להמליץ. וחוצמזה, לגבי גרוסמן, ככה לא ממליצים על ספר
אם אתה רוצה, יש לנו כללים להמלצה על ספר שאתה יכול להיעזר בהם, במאמרים.

באמת קשה להמליץ מבלי לדעת את טעמך

אבל כשאני התחלתי לקרוא באנגלית ועדיין פחדתי מזה, קראתי ספרים של סטפן קינג (כי ידעתי שבניגוד להרבה ספרים אחרים, אותם לא אוכל להניח באמצע).

RS6

New member
לא יודע להגדיר סוג

אני אוהב רם אורן, וגם אוהב את יאיר לפיד. האמת היא שאני לא ממש זוכר שמות. בעיקרון מתח ופעולה, לא למשל ספר כמו "בגוף אני מבינה" אותו אני באמצע לקרוא ודי סובל. הרמה לא מפחידה אותי, אני פשוט רוצה לקרוא, ולא יודע מה. תודה לעוזרים

Rivendell

New member
הממ. תראה, קצת קשה לי להמליץ לך

כי הטעמים שלנו שונים משהו. אבל אולי ג'ון גרישם? הוא כותב ספרים שבד"כ עוסקים בעורכי דין, שמטפלים בבעיות בין שחורים ולבנים וכו'. נשמע לי שאולי זה יכול להתאים לך. גפ ספרי האימה של קינג יכולים להתאים. ואולי גם טום קלנסי.

RS6

New member
טוב תודה בכל זאת

השגתי לי כמה המלצות מ - כן נכון , פורום רכב... אגב למי שאוהב את התחום - www.carsforum.co.il תודה ויום טוב שנה טובה

suki da yo

New member
אני מאוד ממליצה

על דין קונץ, אם במותחנים עסקנו. הוא כותב טוב, ועדיין לא נתקלתי בספר שו שלא זרם לי יופי...

למעלה