ספרים אמרת?

אפרוח17

New member
ספרים אמרת?

הי עירי! מה נשמע? טוב מאוד שאתה מתעניין בספרים! אני מניחה שמדובר בספרי לימוד, אבל אני מוכרחה לנצל את ההזדמנות בכדי לנסות לדחוף לך ספרי קריאה. יש לי המון ספרי קריאה. להלן המומלצים: "האמן ומרגריטה"-רומן רוסי המדבר על האדם ועל האמונה באלוהים ברוסיה הסובייטית. "האזרח י"-ספר משעשע. מדובר על אדם שבכדי לחבזבז את זמנם של עובדי ציבור כותב להם מכתבי דמה שמוצגים בספר. "נער קריאה"-רומן המספר על היחס של הדור השני של פושעי מלחמת העולם השנייה למשפחותיהם. "הארי פוטר"-פנטזיה. קוסם צעיר המנסה להעביר את שנותיו בבית הספר לקוסמים יחד עם חבריו,אויביו ומוריו. מלבד שאחרי ההודעה הזו מתחשק לי להיות מבקרת ספרות או לפחות לתמצת ספרים, אני מקווה שתצליח למצוא ספרים באופן כללי, ואת הספרים שאתה מחפש בפרט(יונתן פרט).

שמישהו ידחוף לה בזנ"ט לפה

רצוי עד למוח שאפילו לא תחשוב על לכתוב הודעות כאלו

בכלל רושמים את זה ככה...

הלמניע. אלמניא אלמנייע שמישהו כבר יחליט יש עוד מליון אופציות.... זה בכלל מילה לועזית?אני הולך לשאול את אבן שושן אם יש כזו מילה בכלל.. מעניין מה תהיה ההגדרה שלו אלמניה- דופק בזנטים מקצועי...מורכב משתי ידיות ניתן לשאת אותו שני אנשים יחד או רק אדם אחד ....

עלית פה על בעיה....

אולי בגלל זה זה לוקח לי כל כך הרבה זמן . הפתרון שלי היה לקרוא כל הגדרה במילון באותיות א ה וע ולראות איזו הגדרה מתאימה למילה אלמניה ואז ככה אני אדע.. אני עכשיו באמצע האות א' אז אל תפריעו לי

ה אורח

New member
קולקציה של אידיוטים

אז אני אגיד לכם הלמניה מלשון הלם, מהלומה. "הלמתי בו מהלומה"

למעלה