ספריי לשיער

ספריי לשיער

יש לי עכשיו ספייקים,משהו כמו ה11 ס"מ,ועוד מעט נראה לי שאני עושה מוהיקן. אני משתמש בווקס של המון פלטין הכסוף...אבל זה נמס בחום...מה עושים עם זה ?! יש ווקס שהוא לא נמס? אני ממש אוהב תווקס שלו. יש ווקס או משהו יותר חזק מהכסוף? ואל תגידו לי דקס - זה הורס תשיער'. יש לי בבית עכשיו 2 ספריים ואני צריך שתגידו לי מה הכי חזק למוהיקן וספייקים: 1. שוקי זיקרי (אדום) - ספריי מחזק עיצובים (יש לי). עד היום זה הקשה תשיער ישר. 2. גליזנטין' - לא יודע כ"כ איך להשתמש בזה. זה לא מקשה את השיער כמו שהשוקי זיקרי הקשה. לפי מה שהבנתי אמורים לייבש את זה עם פן,אבל פן ימיס את הווקס. 3. ספריי שחור של ביוטי קר - איך הוא? כמה עולה? תמונה ? 4. ספריי של שוורצקוף? מישהו מכיר? מאיפה קונים?

whatisthelaw

New member
האמת זה קצת מצחיק,

אתה קונה הרבה ספריי לשיער- קרני שמש אולטרה סגולות חודרות מבעד למעטפת, מטגנות לך ת'שכל וממיסות לך תווקס- אתה קונה עוד קצת ספריי לשיער ממש הסיפור שאינו נגמר ! איפה פאלקור ב א מ ת !

VeganFish

New member
אפשר לבקש ממך טובה?

תלך בבקשה להזדיין. גליזנטין שולט! ואם אתה מעדיף ספריים אחרים אתה פשות בוגד בספייקים שלך ובפאנק כולו!

IDNTFS

New member
בואנה...

מעל למוהיקן הכחול עם החולצה של Ratos De Porao יש את ה-L.P. של No For Answer.

חח מצחיק

אבל הגליזנטין לא מקשה לי את השיער... לא יודע למה זה מרטיב אותו וזהו.

ButtholeSurfer

New member
יש רק דרך אחת להיות טרו פאנקס פור לייף

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=158&msgid=100102172 זה לא הספיק? הגיע הזמן להחליף את השם של הפורום לאופנה אלטרנטיבית

Xcore

New member
אחי..

סליחה שאני נראה כמו קוף בתמונה אבל זה לקח לי 10 דקות עם גליזנטין>>>>>>>>>>>>>>>>>> וצריך לייבש את השיער עם פן אחרי שמרססים!!!!!!!!!

חחח איך

אני עושה ספייקים וזה לא מקשה אותם בשיט אני יוצא מהבית וזה מתחיל להינמס. אם יש כזאת מילה

Dead Olmert

New member
יווווו אני מכיר אותךךךךךךך

אפיייייייייי בהצלחה עם הספייקים זה הסמל המסחרי שלך

מי זה? חח

וכמה גליזנטין' אתה דופק על הראש? את כל המיכל ? ואצלי אני לא יכול לייבש עם פן...זה ממיס את הווקס מה לעשות ? P:

Optical Saline

New member
10 דקות לוקח לך לסדר את השיער....?

וזה מה שיוצא לך בסוף!?!?!?! יש לך פיגור שכלי קל?

Xcore

New member
אולי

בכל מקרה, נראה אותך מעמיד מוהיקן בעזרת שני ילדים קטנים, אם בכלל יש לך.

MY90

New member
חבוב, בתמונה אתה לא נראה כלכלך מבוגר

כבר ילדים?

למעלה