ספריית מגדל שלום

ringol

New member
ספריית מגדל שלום

מי היה מאמין שהעירייה תחליט לפתוח מחדש את הספרייה, לאחר שכבר החליטו לסגור אותה? פלאי פלאים - זה בדיוק מה שקרה והחל מהשבוע הבא הספריה תהיה פתוחה בשעות אחר הצהריים בלבד (ספרנית בחצי משרה). אבל זה יותר טוב מכלום!!! הקהילה פעלה למען פתיחת הספריה מחדש - והם הצליחו. כל הכבוד מתנדבת בספרייה

ringol

New member
הספריה היא ספריה רגילה

נמצאת במגדל שלום ברחוב אחד העם (נדמה לי) אבל באגף נפרד מהמגדל הראשי של מגדל שלום. היא נמצאת בקומה השביעית של האגף ויש לה מעלית נפרדת המשמשת רק אותה. בספריה יש אוסף יפה של ספרים ואוספים שלהרבה ספריות אחרות אין בתל אביב, משום הסיבה הפשוטה שהרבה מהספרים ניתנו מעזבונות של אנשים שונים מהאיזור. הספרייה שווה ביקור, למרות שכרגע הרבה מהספרים לא מאורגנים (לאחר שהעירייה החליטה לסגור את הספרייה - כל ספריות תל אביב באו לבחור ספרים לצרף לאוסף שלהם, ועכשיו צריך לסדר את כל הספרים בחזרה על המדפים). אני מתארת לעצמי שתוך שבוע - הספריה תראה כמו שצריך. יש לציין שהמבנה עצמו זקוק לקצת (למעשה להרבה) שיפורים וכן יש למחשב את הספרייה, אבל אוצר הספרים בו (שזה בעצם העיקר) לא רע (בעיקר לספרות קריאה ופחות לספרות עיון).

danezeq

Member
אוקיי - מאיפה הכניסה?

אני חייב לבקר שם בהזדמנות, ולאו דווקא בגלל הספרים

ringol

New member
מיקום בערך

מתוך אתר העירייה: ספריית מגדל שלום אחד העם 9, טלפון: 5171165 הכניסה מהקומה העיקרית, ליד אחת המסעדות בפינה. בעצם זה בקומה מעל הדואר, וממש ליד הדואר. יש שם בקומה העיקרית (קומה 1) גם אינפורמציה. הכי טוב זה להתקשר לספרייה בשעות אחה"צ ולברר - רק לא בימי שלישי. בהצלחה!

למעלה