ספריית התוכניות

Nir Tober

New member
ספריית התוכניות

עם הזמן והשימוש במחשב הצטברו לי המון תוכניות בספריית התוכניות. האם אני יכול לפתוח ספריות שונות בתוך ספריית התוכניות, ולהזיז לתוכם חלק מהתוכנות כדי לעשות סדר בבלאגן? או שאם פתאום אני אזיז את האייפוטו לספרייה אחת, ואת היומן או משהו לספרייה אחרת, זה יעשה הרבה בעיות, והתוכנות לא יעבדו? מק 10.4. תודה על העזרה.

kiro

New member
זה בהחלט יעשה בעיות

אל תזיז את התוכנות של אפל וגם את התוכנות של אדובי, אם יש לך. תוכנות אחרות שהתקנת אפשר לשים בתת תיקיות, אלה אם היו לאותה תוכנה הנחיות מיוחדות להתקנה. אם למשל יש לך מספר תוכנות לגלישה, אז אפשר לשים אותן בתיק אחד, אבל לא להזיז את ספארי שזו תוכנה של אפל.

Nir Tober

New member
ואם אסיר אותם

ואתקין אותם מחדש מתוך ספריות משנה, אז לא יווצרו בעיות? אין דרך אחרת להכניס קצת סדר בבאלגן? יש לי מק סך הכל כמה חודשים וכבר יש הרבה מאוד תוכניות, אני מניח שמי שיש לו כבר כמה שנים צריך להשקיע מאמץ לא מבוטל בלחפש כל תוכנה קטנה... הייתי מצפה מאפל שתיהיה דרך קצת יותר מסודרת, או שאני טועה?

OrlyNL

New member
קודם כל, זה לא צורך שום מאמץ

יש לך אפשרות לסדר את התצוגה של התוכנות בכמה צורות (אייקונים, או רשימה), ואני אישית מוצאת שאם מסדרים אותם לפי רשימה זה הרבה יותר קל למצוא תוכנות (הרשימה מסדרת אותם אוטומטית לפי האלף בית). חוץ מזה, בניגוד לקירו, לא נראה לי שצריכה להיות שום בעיה לפתוח תיקיות משנה בתוך תיקית האפליקיישן. הבעיה היחידה שזה יכול לגרום זה סימן שאלה בדוק, אבל מסירים את הסימן שאלה מהדוק, ושמים שם מחדש את התוכנה, ונפתרה הבעיה בקלות.

kiro

New member
תהיה בעייה בעדכונים

העדכונים של אפל מחפשים את התוכנות של אפל בתיק תוכנות. עד כמה שאני יודע זה יוצר בעייה. אפשר להשאיר את התוכנות של אפל בתיק הראשי ותוכנות אחרות לשים בתיקי משנה.

idansgl

New member
מהנסיון שלי...

אין עם זה שום בעיה. אצלי , כל תוכנות האינטרנט נמצאות בסיפריית משנה (כולל התוכנות של אפל) . וברוך השייח עברתי כמה וכמה עידכונים, ובהצלחה מרובה...

castroman

New member
קיצורי דרך ?

את יכולה ליצור למשל קיצורי דרך לכל התוכנות שלך ולסדר אותם בתיקיה שונה לגמרי (איפה שנוח לך), הכי פשוט ובלי סיבוכים.

benklinger

New member
קוויקסילבר

מאז שהורדתי את התוכנה הזו, אני לא פותח את הפינדר יותר (שלא לדבר על הספוטלייט). אמנם לוקחים כמה ימים טובים להתרגל אליה, אבל ברגע שאתה שולט בה היא עושה ניסים ונפלאות. http://quicksilver.blacktree.com/

למעלה