ספריות C/C++

ספריות C/C++

התחלתי ללמוד את השפה. עברתי על הTutorial של Cplusplus.com, עכשיו הייתי רוצה לדעת איזה ספריות כדאי להכיר בהתחלה. עברתי על stdlib ועכשיו אני לומד את stdio. איזה עוד ספריות חשוב להכיר? תודה רבה!

ASHY

New member
עוד ספריות:

math.h iostream vector list ועוד ועוד.....

כך חששתי...

שתאמרו "הכל", אבל כשלומדים אקסל, למשל, לא צריך להכיר את כל הפונקציות הסטטיסטיות, אם אני לא מתעסק בסטטיסטיקה. התכוונתי לשאול מה החשובות למשימות תכנות נפוצות, כגון: עיצוב GUI, קלט/פלט, וכדומה. תודה רבה בכל מקרה!

בעצם,

כשאני חושב על זה שוב, א"א לדעת איזו פונקציה תהיה לי שימושית וכדאי לדעת מה אפשר להשיג. תודה רבה על העזרה!

gmorphus

New member
תראה

קודם כל לא ממש הבנתי את המשפט האחרון שלך, אבל הדברים לא ממש עובדים ככה. כדאי באמת להכיר את הספריות הבסיסיות ואלה נאמרו. לגבי הGUI תלוי מה אתה רוצה ובאיזו סביבה אתה מתכנת. תלמד win32api וMFC אם אתה עובד עם vc++. חוץ מזה, בתכנות, כשאתה נתקל בבעיה שאתה מחפש לה פתרון או פונקציה שאתה צריך ואתה לא מכיר, פשוט מחפשים או שואלים. אף אחד בעולם לא מכיר את כל הפונקציות. מה שכן כדאי, זה להחזיק רשימה של references טובים שיעזרו לך בתהליך הלמידה והתכנות עצמו. אחד החשובים שבהם הוא הMSDN של מיקרוסופט - אותו כדאי להכיר. ספר טוב הוא ++thinking in c של bruce eckel.

למעלה