ספריה

ספריה

שלום שכנה שלי מחפשת ספריה שפתוחה באיזור בשעות הערב (משעה 19.00). האם אתם יכולים לעזור ולהמליץ. תודה אילן המל

amitrom

New member
הספריה בדרור - שעות פתיחה

הספרייה בקרית חינוך ותרבות "דרור" הספרייה אזורית לב השרון, במרכז קהילתי "דרור", מרחיבה את שעות הפעילות החל מ- 1/7/08תרחיב הספרייה האזורית לב השרון, הממוקמת במרכז קהילתי "דרור", את שעות פעילותה. להלן שעות הפתיחה החדשות: ימים א', ג', ה':8:00-16:00 ימים ב', ד' :8:00-19:00 יום ו' 8:00-12:00 הספרייה מעודכנת ומאובזרת בכל החידושים הטכנולוגיים. 42,000 כותרים, ספרי עיון, ספרי קריאה וספרי לימוד בעברית ובאנגלית. 15 עמדות מחשב המחוברות לאינטרנט קטלוג ממוחשב כתבי עת תקליטורים וקלטות חדר עיון ואודיטוריום. טלפון: 7613702/3- 09 למידע נוסף - לחצו כאן (קובץ וורד)

ספריה

עמית, תודה רבה. חבל שאין יותר קרוב שהילדים שלה יוכלו להגיע באופן עצמאי לאחר החוגים.

Master Stav

New member
לא רק ילדים קוראים

גם מבוגרים, גם פנסיונרים , ולא לכולם יש רכבים מה ששם את הסיפריה של בני דרור בבחינת מותרות ..... אבל החינוך מעל לכול ...אז נצא לספרייה שהיא מחוץ ליישוב שלנו ..... חכמי חלם עוצו עיצה

א ר י י ה

New member
מכיוון שהסיפריה אותה מציע עמית אינה בישוב וגם

אינה עונה לקריטריונים של פתיחה אחרי 7 בערב הרי שהמלצה על הסיפריה של קדימה תאפשר לנסוע מחצית המרחק ועדין להחליף ספרים........ היא נמצאת בחלק התחתון של בי"ס יגאל אלון

Master Stav

New member
אבל עמית רוצה לספח אותם ליישוב ....

את יודעת תודות בנייה, תעשייה ושאר מילים בהן הוא נהנה להשתמש ....

amitrom

New member
סלידה!

אילן ביקש אינפורמציה. טרחתי, חיפשתי ונתתי לו אותה מתוך הנחה שהוא מכיר את הספריה שבישוב. זה שאתם, גלית וסתיו, מרשים לעצמכם לנגח כל הודעה ולו התמימה לחלוטין מעורר סלידה ומעיד יותר מהכל על האופי והסגנון של מנהלי הפורום הזה. אין גבול?

Master Stav

New member
09-8902900 מחלקת אבדות ומציאות

אולי מצאו את חוש ההומור שלך .

Master Stav

New member
אחרים ? בוא נתרכז תלמידים

( מילים שלך ) חוש ההומור שלי קיים תמיד אין ספק שאנשים מסוגך ( תודה לאל שאין הרבה כמוך ) מעוררים בו את הצד היותר מממממ ציני

א ר י י ה

New member
עמית, לצערי לפחות לגבי הצד שלי אתה טועה

לא שיש לי כוונה להתווכח עם ריגשותיך אבל עם תבדוק אני בהחלט הודתי לך על מידע שפירסמת ואין לי שום בעיה לכתוב שאני מסכימה (כמו גם לא מסכימה) איתך על נושא זה או אחר.........בכל מקרה בעניין זה התרשמותי היתה שהבקשה של אילן היתה כללית והוא לא כתב שהוא מכיר את הסיפריה של קדימה ולכן הצעתי גם אותה וממש ממש לא בכדי לנגח אותך כי אין לי בזה כל ענין. יום נעים גלית

sharonng

New member
ושוב הנתק בין שירותי המועצה/קהילה לתושבים

בתקופת הקיץ שבה אין בתי ספר וצריך לעודד ילדים לקריאה (בהנחה שזה מה שהם עושים בשאר השנה בבית הספר) הרי שהספריה היתה אמורה להיות יותר נגישה בחודשי הקיץ. ואילו הספריה הציבורית ביישובינו הקט מפרסמת באותו עלון מהודר וצבעוני של המתנ"ס שבחודש יולי הוא אמנם תהיה פתוחה פעמיים בשבוע גם בשעות הבוקר, אבל בחודש אוגוסט לעומת זאת תהיה סגורה לחלוטין החל מה-9.8 ועד סוף החודש. אז מה הואילו חכמים בתקנתם? במקום להבין שהשירות שהם נותנים נחוץ לתושבים לאורך כל השנה ובמיוחד בתקופת הקיץ הם מעדיפים לתת שירות כשנוח להם ולא כשהתושבים באמת זקוקים לשירות.

א ר י י ה

New member
יש צדק בדבריך בדבר נחיצותה של סיפריה פתוחה

גם בקיץ ........מצד שני, מתי יקחו הספרניות חופשה שנתית? כשבתי הספר פתוחים?.........לצערי גם אם יש צורך בסיפריה בקיץ יש גם חובה לדאוג לרווחת העובדים בה.....

shavitmass

New member
ספריה בקיץ

גלית , (כמעט יצא לי ספריה בהקיץ) ניתן לעשות רוטציה, כפי שעסקים לא נסגרים בשל חופשת קיץ גם ספריות יכולות להיות פתוחות. אם יש רצון יש דרך.... אחיך

א ר י י ה

New member
אז תעלה את זה לישיבת המועצה כי אני

ממש חושבת שזה נושא שחשוב לדוש בו עד שיעלה עשן לבן (ולא ממש אכפת לי מהאף של מי........) אחותך

sharonng

New member
מה בדיוק הבעיה?

לא זכור לי שיש הפסקה גדולה בבתי חולים, שירותי כיבוי אש, משטרה או סתם בתי עסק פרטיים. אם הם יודעים להתמודד עם נושא החופשה השנתית (שהוא חלק מזכויות העובד), הרי שגם המועצה שלנו והנהלת הספריה יכולים. אני לא חושב שצריך להמציא את הגלגל בשביל למצוא פתרון אפשר להסתכל מה קורה בספריות אחרות בסביבה שכבר חלקן הודיע על הרחבת שעות הפעילות שלהן בחודשי הקיץ. ועל זה כבר אמר חוזה המדינה - אם תרצו אין זו אגדה

ספרייה ציבורית בקדימה צורן

כבר שנים מדברים אצלנו ביישוב על ספרייה. אני עצמי מאד דחפתי, ניסיתי ולא הצליח לי. לגבי ספריות באזור יש בתל מונד ובפרדסיה ספריות ציבוריות אך גם הן אינן פתוחות בשעות הערב! הספרייה בקדימה, אם אפשר לקרוא לה כך, לא נותנת מענה לתושבים, לא רק לקריאה גם לא ניתן לכתבו עבודות ברמה של חטיבת ביניים. האם חשבו על ספרייה לציבור הרחב, לספרייה עבור סטודנטים החיים בישוב? התחושה היא שמדברים אל הקירות.... יש פוטנציאל, יש רצון של תושבים לעזור ולסייע אין עם מי לעבוד...

תותח9

New member
בקדימה יש לפחות את זה...

בצורן אין ספריה, פרט לבתי הספר אם אנחנו צריכים ספריה - אנחנו מרחיקים לכפר יונה או לסטימצקי באחת הפגישות, כשנשאל ראש המועצה על ספריה בצורן, הוא ענה שהכל היום באינטרנט ולא צריך ספריה בצורן אגב, לסטודנטים אף ספריה עירונית (פרט לבית אריאלה בתל אביב) לא אמורה לתת פתרון. לצורך זה יש ספריות באוניברסיטאות ובמכללות

למעלה