ספריה בחוף מציצים באיזה שעות פתוחה? כולל סופ"ש? איך עוקבים מי לקח מה?
ה השבוע מתחיל New member 10/7/13 #1 ספריה בחוף מציצים באיזה שעות פתוחה? כולל סופ"ש? איך עוקבים מי לקח מה?
R ringol New member 11/7/13 #4 זו ספרייה של העירייה מנוהלת על ידי ספריית בית אריאלה, ושעות הפתיחה הן השעות בהן יש מציל בחוף מציצים. להנות מהיוזמה!
זו ספרייה של העירייה מנוהלת על ידי ספריית בית אריאלה, ושעות הפתיחה הן השעות בהן יש מציל בחוף מציצים. להנות מהיוזמה!
ה השבוע מתחיל New member 11/7/13 #7 שאלה אחרת - תאדי מי אביבים אנחנו חיים 3 נפשות בדירה שכורה. עד עכשיו הרישום אצל תאגיד המים היה 2 נפשות. עדכנתי אצלם ל3 נפשות. בקשתי שישלחו לי חשבון חדש במקום החשבון הנוכחי שצריך לשלם עד סוף יולי. הנציגה הסבירה שאין אפשרות. רק בחשבון הבא ישלח עדכון. אני יכול לפנות לאיזה גוף אזרחי? למרות שיש להם זמן לתקן - הם מסרבים
שאלה אחרת - תאדי מי אביבים אנחנו חיים 3 נפשות בדירה שכורה. עד עכשיו הרישום אצל תאגיד המים היה 2 נפשות. עדכנתי אצלם ל3 נפשות. בקשתי שישלחו לי חשבון חדש במקום החשבון הנוכחי שצריך לשלם עד סוף יולי. הנציגה הסבירה שאין אפשרות. רק בחשבון הבא ישלח עדכון. אני יכול לפנות לאיזה גוף אזרחי? למרות שיש להם זמן לתקן - הם מסרבים