ספריה אקשית - חלק ב'

• פותח הנושא DEL7
  • פורסם בתאריך

DEL7

New member
ספריה אקשית - חלק ב'

רונית יקירה, כתבתי לך למטה, אך התגןבה אוטוטו נבלעת במיסתורי הדף הקודם יהיה נחמד לפתח את הנושא כל אחד צאיתנו הוא מפתח אינדיוידואלי לספריה. הידע פרוש לפניך במלואו, בלי הגבלה של זמן ומרחב. העבר, ההווה, העתיד. מה שקרה במרחבי הזמן העתיק, מה שקורה כעת, ומה שיקרה. רק אתה יכול "לפתוח" את הדלת. אבל עליך להרויח את זה ולהפוך את זה לשלך. אם את מתעצל או חושש להיכנס פנימה - החיפוש מקבל כיוון הפוך, כלפי חוץ. אז פונים למישהו אחר, למשהו אחר, שלא יוביל אותנו לדלת. זה לא משהו שיכולים לקבל מאחרים. חיפוש בחוץ יכול להימשך לנצח, כי הוא לוכד אותך בתהליך ולא מאפשר לך לחשוף את האשליה. המפתח הוא אתה עצמך. ככל שאתה שואף יותר, בכנות ואומץ, למצוא את האמת הרחבה בתוכך, כך אתה הופך, למפתח משוכלל יותר ויותר ומה שלא מודע יגלה את עצמו למודע. זה לא רחוק. זה ממש כאן...בכל חלקיק של הווייתנו.

בוקר טוב דל

אני חושבת קצת אחרת על מה שכתבת בעיניי כשאנו מנסים לבד ולא רוצים להיעזר באף אחד אחר דומה לקניית מכשיר חשמלי חדש, ביחד עם המכשיר ישנו מדריך הפעלה אולם אנו מתעקשים ללמוד לבד איך מפעילים את המכשיר, ננסה, נפעיל,שוב ושוב עד שנלמד, בסוף, רוב הסיכויים שנדע, אך כמה זמן, כוחות ונזק גרמנו? לו היינו נעזרים במדריך למשתמש(אפרופו מדריך שעוזר) שכתב אותו מי שכבר עשה את הניסויים, ויצר את המכונה הדרך הייתה הרבה יותר פשוטה וקלה. אני חושבת שישנן נשמות שונות, בדרגות התפתחות שונות כך שלו נשמה צעירה תחבור לנשמה ותיקה ותלמד ממנה הדרך תהיה הרבה יותר פשוטה ומהירה. בכל השנים היו מדריכים עם ידע רב יותר שבאו לעולם כדי לעזור, ללמד ולתת את ההדרכה הנכונה והכלים האנרגטיים המתאימים למי שהיה פתוח להקשיב וללמוד. ויש כלים היכולים לעזור לנו לפתוח דלתות נסתרות, ואפשר לחפש את המפתח עד שנמצא אותו אך אפשר גם ללכת למכין מפתחות והוא יכין לנו אחד תואם לנו... כך אני רואה זאת

DEL7

New member
בהצלחה, אם כך

אני מודה שלי זה לא עבד! ההרצאות, הספרים, השיחות. כל האנשים שהאמנתי שהם יכולים לעזור לי לעבור את הנהר (וזה בד"כ קרה כי הם בעצמם אמרו, , ישירות או בעקיפין, שהם מסוגלים) גם אני חושבת שיש אנשים בדרגת התפתחות שונה. אז מה?! הרי גם את משתנה כל הזמן. להבנתי, מניסיוני ולצערי, איש לא יוכל לעשות לך את הדרך יותר קלה, פשוטה או מהירה
להכין מפתח זה רעיון נחמד. אבל אין אפשרות, כי את בעצמך המפתח. ככל שאת מתפתחת, הנסתר מגלה את עצמו לפנייך. המיסתורין נפתח והופך לידוע. שאלות מקבלות מענה.

DEL7

New member
שמת לב שבתמונה שהבאת, המפתח

מחובר לאדם, כצל מאחוריו? התמונה נראית כאילו המטרה לא תושג לעולם. חור המנעול גבוה ומרוחק, המפתח מופיע כצל מאחורי האדם, לא מושג. התמונה אומרת שאת לא מאמינה שזה אפשרי בכלל להגיע למטרה שסימנת. יש לך תמונה אחרת? ברת השגה? מוארת ושמחה יותר? לטובת שתינו
כי יש דימויים משמעותיים בתמונות האלה

נפלא, נפלא, נפלא ששמת לב כאילו יש מחר

כאילו יש מחר(אגב מה שמך וברוך בואך אלינו
) התשובה שלך לגבי התמונה היא התשובה שלי גם לדל התמונה הזו היא כמו חצי הכוס של האופטימיסט והפסימיסט האדם כביכול נעול בחדר ללא מפתח אך הוא לא שם לב שהוא עצמו המפתח ולידו יש מפתח נוסף(ווינדוס) שהוא מפתח שלא מצריך להגיע לחור המנעול אלא הוא מפתח ווירטואלי כלומר מפתח של התודעה אם ידע להבין שקיימות מסביבו אפשרויות והוא לא באמת נעול אלא רק צריך לשים לב הוא ייצא, איך הוא ייצא זה תלוי בו אם ישתמש בעצמו כמפתח היחיד יצטרך לעבוד קשה כדי להגיע לחור המנעול ולהבין איך להפוך את עצמו למפתח ואם יסתכל מעט יראה אפשרות נוספת קלה יותר של רשת חיצונית אינטרנטית כלומר כלל עולמית(כלומר בריאתית) המוכנה לסייע לו ואולי אף לפתוח למענו את הדלת... ואולי הוא נמצא בחדר חשוך אך ישנו אור זוהר של תקווה הפורץ דרך חור המנעול ואומר לו לא להתייאש... דל יקירתי הדרך שעשית אולי עדיין לא הביאה לך את התשובות אך בהחלט קידמה אותך לכוון הרצוי לך וככל שתתקדמי כך תגיעי למקום בו תפתח לפנייך הדלת כי תהפכי להיות המפתח. אז כמו שאני רואה זאת הלמידה מקרבת אותנו לתוצאה הזמן שזה לוקח? תלוי בנו... לא סתם הרגשתי נכון לשים את התמונה הזו בדיוק עכשיו היא התשובה המדוייקת לדיון שלנו

למעלה