ספרו מה קורה....

לי לך הרבה הצלחה ......

מאחלת לך תהליך מוצלח ומהיר

../images/Emo32.gif קיבלתי עכשיו מחמאה ../images/Emo3.gif

מישהי מהעבודה שאלה אותי עכשיו : באיזה שבוע את ? כי נראה שהבטן שלך בכלל לא גדלה. כחחח...
אמרתי לה שנראה לי שהבטן שלי לא גדלה (וטוב שכך...) כי אני לא בהריון. היא היתה פשוט בשוק ואמרה לי שכל האגף שלה היה בטוח שיש לי איזו בעיה בהתפתחות ההריון כי הבטן שלי לא גודלת... אגב, אם באמת הייתי בהריון אני חושבת שההערה שלה היתה פוגעת אפילו עוד יותר...

דניאל../images/Emo24.gif

הלוואי שיתנו לי מחמאה כזו
. כי זו עובדה,הבטן שלי תמיד......איך אומרים......בשרנית
.

א י נ ס

New member
חחחחחחחח אהבתי את ההגדרה בשרנית

איזו הגדרה קולעת מצאת. [אני בטוחה שאת חתיכה. את סתם מקטרת] וחוץ מזה אם את בשרנית, מה אני צריכה להגיד??? היום קניתי עוגיות לבת שלי, וחטפתי שוק שבעוגיות די פשוטות יש 200[!] קלוריות לעוגיה אחת בודדה. תיכף הולכת לצעוד כדי לשרוף את העוגיה שלא התאפקתי מלטרוף. ולך
דניאל היקרה
לא חסרים מטומטמים בעולם שלנו. צריך להתעלם מקיומם עד כמה שאפשר. איך מישהי יכולה להוציא מהפה שלה כאלו אמירות אכזריות? תמשיכי בדרך שלך ותצפצפי על כולם. הם לא שווים את הצפורן הקטנה שלך.

miri71

New member
תמיד משגע אותי שדברים אישיים הופכים

להיות העסק של כל העולם. ענית לה יופי. זה בריא כשאנשים אלה מרגישים קצת מבוכה- לא יזיק להם שיבינו שלא כל דבר זה העסק שלהם.

אילת44

New member
../images/Emo140.gifהי מירבי ../images/Emo140.gif

אני בכלל לא במתח מתחילת התהליך הלואי שכבר יתחיל... ממש מעניין אותי מה שקורה אחרי הלידה ? עכשיו את וסלי תמשיכו להיות בקשר?. איך איא מרגישה לגבי זה ?זה מאאוד מעניין אותי, אם בא לכן לספר אני אשמח מאוד

מירבי*

New member
היי אילת, רק עכשיו אני רואה שההודעה

שלי מהצהריים לא נקלטה.. סלי ואני נמצאות כרגע בקשר טלפוני יומיומי, קצב ההחלמה שלה מדהים, היום הורידו לה את הקליפסים של הניתוח ויש לה הקלה עצומה בעקבות זה. אין לי ולסלי תכנית פעולה לגבי המשך הקשר, אני מאמינה שנזרום ונתנהג איך שנרגיש, אני אוהבת אותה אהבה גדולה...

אוסוש

New member
הי מירבוש, אנחנו לקראת חתימת הסכם..

ממתינים תשובה מהוועדה לגי שינוים בהסכם ו לאחר מכן החתימה!!! ועדיין מתרגשים מהולדת ליבי ..... ומקווים להגיע לזה בקרוב. ...ושוב פעם....מזל טוב!!!!!!!!!1

למעלה