ספרו מה קורה....

מירבי*

New member
ספרו מה קורה....

בנדה, מה שלום הפונדקאית, אתם הולכים על החזרה החודש? סיגל, איך את מרגישה, לקחת פסק זמן? דרדסית, את מצליחה להתאפק אני מקווה...איך את מרגישה? דניאל, יש חדש? היתה לכם שיחת פידבק בעניין האבחונים? מירי, איך אתם מתקדמים, איך עברו האבחונים? ענת, ספרי מה שלומך, דיברת איתם על עניין העוברים? אוסוש, לא שמעתי ממך המון זמן, אני מניחה שאתם מתקדמים, ספרי לנו.. אילת, איך את מרגישה, במתח לקראת תחילת התהליך? אילי, מה נשמע, יש התקדמות עם הזוג שנפגשת איתו? אצלנו הכל מצויין, ליבי מטריפה, אני מאוהבת.. סלי שלי מרגישה נהדר, מחלימה בקצב ראוי להערצה, אנחנו מדברות כל הזמן בטלפון ואני אוהבת אותה יותר ויותר... נשיקות..

בדיוק כשחשבתי שמשעמם היום בפורום

מאד משמח לדעת שאחרי כל התלאות האלה מגיע האושר האמיתי בטח שאת מאוהבת, איך לא ?! מסרי לסלי את כל אהבתי, לא יצא לי להתקשר השבוע... אצלנו אין הרבה חדש עברנו את שיחת הפידבק לגבי האבחון והיה בסדר גמור, הפסיכולוג אמר שהאבחון מראה שאילת אחראית, ישרה, מתאימה לתהליך ועוד מלא דברים טובים שיגרמו לה להסמיק אם אני אפרט יותר
והעברתי לאביבה את המכתב שמסכם את השיחה חוץ מזה ביום שישי יש לנו סוף שבוע בחיפה מהעבודה של בעלי - לילה אחד חצי פנסיון, איזה כיף !

מירבי*

New member
דניאל, תעשו חיים, יש מה לראות

בחיפה, אל תוותרו על הגנים הבהאיים המרהיבים ביופיים..

miri71

New member
דניאל, איזה חבל שנכנסתי לפורום רק

היום...הייתי פוגשת אותך בכיף, אבל יש לנו אורחים היום אז... מה זה חבל!

מירבי../images/Emo20.gif

אני מבינה אותך שאת אוהבת את סלי יותר ויותר. איך אפשר שלא? סלי מקסימה! איתי הכל בסדר. רוצה כבר התקדמות משמעותית. איך שי לי מתייחסת לליבי? ליבי מדהימה
וגם את שי לי

מירבי*

New member
ענת, את עושה הכל כדי שהעניין

יתקדם, עוד קצת והדברים יתבהרו.. שי-לי מתייחסת לליבי עם בהרבה אהבה, היא מבקשת לנשק אותה כל הזמן ומתפעלת מהפרצופים שהיא עושה...אני מקווה שזה ימשיך ככה אפע"פ שאני לא חושבת שייחסכו מאיתנו סצנות קינאה.

בנדה1

New member
הי, אצלנו מחכים להחזרה...

שאמורה להתרחש בעוד כשבועיים. הפונדי לא מקבלת כרגע תמיכה כלשהי והולכים על טבעי כמו בפעם הקודמת. הרופא אמר שזה נראה לו הכי נכון לעשות ונשמע מאוד משכנע. חוץ מזה כרגיל UP & DOWN מחכים לימים יפים יותר. ד"א הוא אמר לנו שהמגמה היום היא להעביר חוק במשרד הבריאות שאין להחזיר ב IVF יותר מ 2 ביציות מופרות, השמעתן על כך?

מה עומד לצאת חוק

שאומר שלא ניתן להחזיר יותר מ2 עוברים?! איזה טימטום זה???? לא שמעתי על כך! עוד מעט משרד הבריאות יגיד לנו כמה פעמים מותר לנו להשתין ביום.

בנדה1

New member
הי ענת, לא שזה על הפרק אולם

הבנתי שיש כוונה של מס´ רופאים להוביל מגמה שכזו.

נו ../images/Emo4.gif אני מקווה שאם זה יצא לפועל

זה יצא בעוד.......עשר שנים. למה? כי אז ממש לא יהיה איכפת לי מהחוקים שלהם,אז ממש לא אתעניין בשאיבות,בהורמונים,בפונדקאות ,בהחזרות,בעוברים ..... אני מקווה שבעוד מספר שנים וזה יכול להיות עוד 3 או 4 או 5 שנים,אספר:לילד שלי איך הוא בא לעולם
בנדה,בהצלחה בעוד שבועיים

מירבי*

New member
בנדה, החוק הזה קיים כבר בהרבה

מדינות ונובע מהסיבוכים שיש כתוצאה מהריון מרובה עוברים, הריונות של שלישיות ורביעיות מסוכנים הן לאם היולדת והן לעוברים, לרוב הם נולדים קטנים מדי, נמצאים זמן רב בפגיה ובמקרה הטוב גדלים ללא בעיות. אופציית הדילול קיימת אמנם, ישנם מגזרים שמסרבים לדלל ומשאירים את ההריון עד סופו. ב-10% מהמקרים יכול להיגרם נזק להריון כולו בעקבות הדילול. זה המקור לחוק הזה, להערכתי הם יצליחו להעביר אותו, ישנן מספר תביעות נגד רופאים שהחזירו 4 ו-5 עוברים ובכך גרמו ללידתם של ילדים פגועים.

היי כולן !!!!!

אני עדיין אוספת את השברים..... ממשיכה בחיי , בנות עבודה וכל מה שמשכיח את מה שהיה.... מנסה להגיע עייפה מאוד למיטה... לא אשתף אתכם בדברים המגעילים.... ו...זהו בינתיים ביי סיגל

../images/Emo41.gif שואלת בשמה של אילי......

מתי הוועדה הקרובה? מתי אני אצטרך לדעת את זה בשביל עצמי?

מירבי*

New member
הוועדה מתכנסת פעם בשבועיים

זה מה שאמור להיות לפי הספר, אם יש בעיות, חגים או כל צרה אחרת הם דוחים. אפשר לצלצל בבוקר לאביבה ולשאול אותה.

לי לך

New member
היום סוף סוף קיבלנו את הגט המיוחל

מאוד מקווה לעבור כל השלבים ולהתחיל הכל מקסימום בעוד שנה מהיום... סיגל- ליבי איתך.להשתמע לי לך וזכרי שבקצה כל ירידה מתחילה עליה חדשה כלומר, מבטיחה לך שאוטוטו יתרחש עבורך משהו טוב ומשמח במיוחד

למעלה