בראש ובראשונה לא רואים, לא מקשיבים לחדשות.החדשות. פותחים את הבוקר רואים ידיעות כל כך קשות כל בוקר. איך אפשר להמשיך את היום? מה אתם עושים? מה עוזר לכם להתמודד עם האובדן הקשה כל כך הזה מאיפה האנרגיות???
ערוצי תבהלה אני לא רואה, מתעדכן בטלגרם וברוטר סקופים באינטרנט, נמאס מחפירות על אותו נושא כמה פעמים בשביל רייטינג, מימתי שחזרתי לעיר שלי שמתי לי מטרה לא לשמוע חדשות גם בנייד , זה משפיע עלינוהחדשות. פותחים את הבוקר רואים ידיעות כל כך קשות כל בוקר. איך אפשר להמשיך את היום? מה אתם עושים? מה עוזר לכם להתמודד עם האובדן הקשה כל כך הזה מאיפה האנרגיות???
זה בדיוק מה שהרגשתי הבוקר ובמיוחד שהבן שלי בגולני וחזר היום.החדשות. פותחים את הבוקר רואים ידיעות כל כך קשות כל בוקר. איך אפשר להמשיך את היום? מה אתם עושים? מה עוזר לכם להתמודד עם האובדן הקשה כל כך הזה מאיפה האנרגיות???
כאחד שצפה מה שיקרה מאז התנתקות ולילות רבים ללא שינה מהבומים מעזה, אשמים אנחנו שנתנו להם לצבור ולאגור רקטות וכו , אני בהלם על מה שאני רואה וקורא ושומע , החמאס רימה את המשראלים , ויהודים יודעים אך לטפל בערבים ומהי חשיבות ארץ ישראל השלמה !!!זה בדיוק מה שהרגשתי הבוקר ובמיוחד שהבן שלי בגולני וחזר היום.
ופתאום,המינוס של הבנק הפריע,,השיער שלי "לא מספיק אדום ",מועקה נוראית ,ולכן לקחתי רגיעון של הדס,שותה קפה טוב,עושה לי סדר בראש ותמיד מסתכלת על חצי הכוס המלאה.
במלחמה כמו במלחמה-יש הרוגים,טרגדיות,עצב ובמיוחד שאף אחד מאיתנו לא יודע מה יהיה "ביום שאחרי",,,אף אחד לא רוצה להיות בחוסר וודאות וזה נכפה עלינו(למרות שלטעמי נרדמנו בכל מה שקשור לחמאס.
ואייך אתה מתמודדים???
למי יש זמן בבוקר לצפות או להאזין לחדשות?החדשות. פותחים את הבוקר רואים ידיעות כל כך קשות כל בוקר. איך אפשר להמשיך את היום? מה אתם עושים? מה עוזר לכם להתמודד עם האובדן הקשה כל כך הזה מאיפה האנרגיות???
איך אפשר שלא. מוצאים את הזמן. הבקרים שלי על מי מנוחותלמי יש זמן בבוקר לצפות או להאזין לחדשות?
משתדל שלא לשקוע בזה + בונדורמיל בלילה כי הילדים שלי שם.החדשות. פותחים את הבוקר רואים ידיעות כל כך קשות כל בוקר. איך אפשר להמשיך את היום? מה אתם עושים? מה עוזר לכם להתמודד עם האובדן הקשה כל כך הזה מאיפה האנרגיות???
מזדהה ומבינה אותך🫠🫠הבן שלי חזר הבוקר.קשה לי מאוד
יש לי ילד לוחם בתוך עזה
אם יושב מול הטלוויזיה זה רק לנטפליקס
משתדל לא חדשות
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.