ספרות מקצועית

ספרות מקצועית

אני רוצה לקנות עוד ספרים בנושא אמנות שימושית..למגוון נושאיה.. אשמח לקבל המלצות לספרים שברשותכן.. תודה..

lilachh

New member
האמת שאין לי המלצות אבל סתם טיפ

בסטימצקי תמיד יש את הפינה של המוזלים ותמיד יש שם המון המון המון ספרים באנגלית (כמובן....) בכל מיני נושאים של עיצוב ואומנות שימושית...במחירים מצחיקים או די הוגנים...שווה להציץ מדי פעם....

אני תמיד שם..

רק פעם ב..אני מוצאת משהו שמוצא חן בעיני.. אולי תמליצי לי על חנות שמקום מסוים? אני פשוט קונה רק ברחובות..

lilachh

New member
את המחבר הכי גדול של מוזלים

אני תמיד מוצאת בסטימצקי של אלנבי.....ממש ליד המשביר - או המשביר לשעבר...

ברחובות..

נסי בחנות באג בקניון ברחובות >זו חנות ספרים המשולבת עם מחשבים> בסוף החנות יש דוכן עם מלאי נכבד של ספרי אומנות שונים במחירים סבירים.

שמיימית

New member
לי קנו ספר במבצע המצחיק אבל מאז...

לא מוצאת עוד ספרים כאלו וחבל כי אלו ספרים באיכות ממש טובה בסביבות 40-60 שח וכל פעם שאני עוברת בסטימצקי שלא הייתי אני בודקת ומתאכזבת שלא נשאר כלום

אילאיל2

New member
ספר חדש שקיבלתי מתנה

שלשום בשם"בשביל הדברים הטובים" ספר שבו טיולים בעקבות בעלי מלאכה, אמנים ואומנים אשר מזמינים את הציבור לסדנאות. בעיון ראשוני נדלרתי עליו . ממליצה בחום. אילנה

av_i_va

New member
נשמע ספר ממש מעניין

אפשר קצת פרטים? איזו הוצאה? מה בתוכן? איזה סוג של מלאכות?

av_i_va

New member
ספרות מקצועית../images/Emo140.gif

רוב הספרות המקצועית מיובאת לארץ על ידי "תחביב לכל עת" ברח´ ברזילי (18 אם אני לא טועה) מבחר ענק אבל מה.... המחירים....
יש לי רעיון, ששווה בדיקה. אצלי יש ספריה עשירה ובאי הסדנא ביום שיש ודאי ישמחו לדפדף בה. אפשר להחליט על הקמת מאגר של ספרים וירטואליים. (רק שהמלשינה לא תשמע אותי
) נבחר את נושא החודש, וכל אחת שיש ברשותה ספר בנושא תסרוק את הספר. נעביר ביננו ברשימת התפוצה וכך נעשיר את הספריות הפרטיות. למי שאין סורק, תוכל להעזר בשרותיה של חברת פורום אחרת שודאי תשמח לעזור. לשיקול דעתכן.

רעיון מצוין!../images/Emo45.gif

לי יש ספר שקניתי על "אמנות החרוזים" - המון שיטות של שרשראות בסוגי חריזה שונים ומשונים ומגוונים. אני לא זוכרת כמה בדיוק הוא עלה, אני רק זוכרת שזה היה ממש ממש יקר! אני יכולה להביא אותו למפגש (אין לי סורק), ומי שתוכל - תיקח ותסרוק אותו!

שמיימית

New member
../images/Emo140.gif רעיון לא רע בכלל

צריך רק לסרוק ברזולוציה נמוכה שזה יעבור במייל יש לי סורק אם מישהי רוצה להעזר בו

שמיימית

New member
רעיון לא רע בכלל

צריך רק לסרוק ברזולוציה נמוכה שזה יעבור במייל יש לי סורק אם מישהי רוצה להעזר בו

למעלה