ספרות מומלצת ל-ipaq

יובלג1

New member
ספרות מומלצת ל-ipaq

כמשתמש windows ו-office ותיק ומנוסה אני מחפש ספרות מומלצת להכרת ה-ipaq החומרה ומערכות ההפעלה שלו. האם יש ספרות בעברית בכלל? האם יש ספרות ברשת? (microsoft ו-hp כנראה מאמינים בניסוי וטעיה ומדריך הפעלה המותקן על גבי התוכנה דל ביותר)

מנסיון...

נסוי וטעיה - השיטה הטובה ביותר. גבה את כל המידע שלך - ותתחיל לשחק. במקרה שתגרום נזק (לא, אל תדרוך על המכשיר... - הכונה היא לנזק בתוכנה), תמיד אפשר לעשות HR.

AYELET1

New member
לא תמיד../images/Emo3.gif

שאהיה רעה ואדרוך לך על היבלות
?

זה היה נכון פעם.

היום, כל "משחק בתוכנה", במקרה הגרוע נגמר בHR. כל "משחק בחומרה" יכול להיות לא נעים, ונגמר בשבוע בלי מכשיר.

יובלג1

New member
מישהו??? (עדיף לקנות שואב אבק../images/Emo4.gif)..

למה שאני קונה שואב אבק עם כפתור on/off אני מקבל חוברת הסבר באנגלית ובעברית של 30 עמודים אבל כשקונים מחשב כף יד ב-אלפי ש"ח אפשר לדבר ללמפה??????????

AmiDebesh

New member
צודק ב 100%

מציע שנארגן בפורום החתמה ופנייה לחברות המשווקות בשם כולם, לשיפור חוברות ההדרכה. מה שמובן וברור למשתמש הוותיק אינו מובן מאליו למשתמש המתחיל. בלי הפורופ אני מעריך שעדיין הייתי מחפש את כפתור הריסט

מצטרף לשאלה

באמת צריך איזו חוברת הדרכה קטנה שתסביר את הדברים הפשוטים. אומנם המערכת הפעלה בעברית והכל נראה פשוט כי זו סביבת חלונות המוכרת מהמחשב, אבל עדין יש פה דברים שעוד לא הבנתי מה לעשות איתם.

raananta

New member
אם אינני טועה

HP מספקת דיסק בחבילת המכשיר. הדיסק מכיל מספר תוכנות וגם את ספר ההדרכה המבוקש בפורמט PDF אם אני זוכר נכון. גם אני בהתחלה חיפשתי איזה שהן הוראות יצרן, ולבסוף הן היו שם. אז בצלחה ו...... (קראו ת'חתימה)

למעלה