ספרות הדרכה האם יש ספר הדרכה לקיובייס SX בעברית. אם לא איזה ספר בסיסי מומלץ?
R rony53 New member 28/9/04 #1 ספרות הדרכה האם יש ספר הדרכה לקיובייס SX בעברית. אם לא איזה ספר בסיסי מומלץ?
T TaJu New member 28/9/04 #2 אין ספר לקיובייס בעברית. יש את המדריך של קונדרה בקישורים שהוא בעברית. אם באנגלית - אז אני מציע לך לקרוא את ה manual. נכון, זה ארוך, אבל זה מעולה. וללמוד מניסיון כמובן...
אין ספר לקיובייס בעברית. יש את המדריך של קונדרה בקישורים שהוא בעברית. אם באנגלית - אז אני מציע לך לקרוא את ה manual. נכון, זה ארוך, אבל זה מעולה. וללמוד מניסיון כמובן...
ש שרק הכחול New member 28/9/04 #3 ברור שיש רק הוא עולה 200 שקל אם אני זוכר טוב + דיסק דיוי די על הקיובייס ותיפעולה
D D a r k S t o r m New member 29/9/04 #8 איפה אני יכול לקנות את הדיסק? בטוח הדיסק יצא לאינטרנט...אולי מישהו יודע איך קוראים לדיסק?
א אשף New member 30/9/04 #10 קונדרה, בקשר למדריך שלך, החלק על הקלטות אודיו די דל. ויש בו טעות זוועתית "תדאגו בהקלטות לשים אוזניות, אחרת הרמקול יקלוט את המוסיקה דרך הרמקולים." ובכלל אין בו מילה על מיקרופונים, פרה-אמפים, סביבת הקלטה...
קונדרה, בקשר למדריך שלך, החלק על הקלטות אודיו די דל. ויש בו טעות זוועתית "תדאגו בהקלטות לשים אוזניות, אחרת הרמקול יקלוט את המוסיקה דרך הרמקולים." ובכלל אין בו מילה על מיקרופונים, פרה-אמפים, סביבת הקלטה...
ש שרק הכחול New member 30/9/04 #13 מה אתה לא יודע? שהזליגה הכי נמוכה שקימת זה עם אוזניות??מה טעות בזה?
א אשף New member 1/10/04 #15 אתה לא צריך להגיב אלי באופן אישי (פעמיים) זאת אחת הטעויות שהכי מציקות לי.
H HeavenlyB New member 1/10/04 #14 הרמקול... יקלוט את המוסיקה? אני חושב שהכוונה היא למיקרופון, לא לרמקול.
K kundara New member 1/10/04 #16 חיחי כתיבה מהירה לפני שנה בקרוב, (והחלטתי את זה הרגע) אני אכתוב מדריך לעריכת אוודיו, כולל תכנות תופים, שימוש בכלים הנכונים, אפקטים, הקלטות, ועוד ועוד.
חיחי כתיבה מהירה לפני שנה בקרוב, (והחלטתי את זה הרגע) אני אכתוב מדריך לעריכת אוודיו, כולל תכנות תופים, שימוש בכלים הנכונים, אפקטים, הקלטות, ועוד ועוד.