ספרד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! איזה משחק
D dorrrrrrr New member 30/6/08 #2 אללההההההההההההההההההה ספרדדדדדדדדדדדדדדדדדדד אאלההההההההההההה טורססססססססססססססססססססס
I IDontLoseControl New member 1/7/08 #4 תאמין לי אידיוט כזה לא ראיתי אומר על קסיאס שלא אכפת לו לקבל צהוב על בזבוז זמן.... שכח שיש לו כבר צהוב ממקודם... איזה איש אידיוט
תאמין לי אידיוט כזה לא ראיתי אומר על קסיאס שלא אכפת לו לקבל צהוב על בזבוז זמן.... שכח שיש לו כבר צהוב ממקודם... איזה איש אידיוט
A Apoca Lypse New member 1/7/08 #7 יש לי כל כך הרבה דוגמאות אח תשאל את דוררררררר בכלליות הוא כל הזמן מחרטט על מה שחקנים עושים/צריכים לעשות/התכוונו כל הזמן הוא מנחש שמות ופעם ב.. צודק קיצר רואים שהוא לא שיחק כדורגל בחיים שלא וגם אם שיחק היה גרוע ובכלליות טיפש
יש לי כל כך הרבה דוגמאות אח תשאל את דוררררררר בכלליות הוא כל הזמן מחרטט על מה שחקנים עושים/צריכים לעשות/התכוונו כל הזמן הוא מנחש שמות ופעם ב.. צודק קיצר רואים שהוא לא שיחק כדורגל בחיים שלא וגם אם שיחק היה גרוע ובכלליות טיפש
I IDAN1815 New member 1/7/08 #6 אמרו לי שזה סרט אחד החלשים הייתי אמור ללכת אליו היום , בסוף אחרי הרבה שכנועים הלכתי לסרט דפוק אחר
X xvxxvx New member 1/7/08 #9 אתה צריך להחליף ת'מקורות שלך... בתור אחד שצוחק מכל דבר אתה היית נקרע בסרט
I IDontLoseControl New member 1/7/08 #12 עזוב אותך בינתיים יש רק באיכות CAM שזה כמעט האיכות הכי גרועה... תחכה שבועיים ככה יהיה לך איכות טובה....
עזוב אותך בינתיים יש רק באיכות CAM שזה כמעט האיכות הכי גרועה... תחכה שבועיים ככה יהיה לך איכות טובה....