ספרדיות כנסו!!!

קליט

New member
אחותי ! איזה כישרון כתיבה מדהים !

איזה סבלנות אדירה ! לשבת ולסגנן הודעה מושקעת בזמן שהשפילו אותך ואת משפחתך עד עפר ! החבר`ה כאן בפורום לא הם אלו מי שיקבעו איזו עידה שווה יותר או פחות ! כמובן.

היי היי,

בלי להיסחף, הא? לא השפילו אותי ואת משפחתי, ח"ו. ולגבי העניין העדתי --- כולנו יהודים, כולנו חכמים, כולנו נבונים, כולנו יודעים עם מי אנו רוצים להתחתן... להתחתן עם מי שישלים אותנו, את פנימיותינו, את מי שאנחנו, ללא כל מחסומי צבע, גזע, יופי ולבוש. מי ייתן.

קליט

New member
הי ! מה דעתך לגבי ``תויות`` על עידות

יש בזה משהו ? איך להתייחס אליהן ? תודה רבה !

תימני זה מחוץ לתחום!

תימנים הם עם נפרד. גם הם מבחינתם לרוב רוצים להתחתן עם תימניות חוץ מאלה החצי חצי שבד`כ לא רוצים תימניות, כי הם מכירים אותם מקרוב...... לכל אלה שחושבים שאני גיזענית, אז אני לא. רק שפשוט התימנים מסתדרים עם עצמם הכי טוב וזה המצב.

תגובה בהברה אחת?

פחחחחח. בכמה הברות? לרגע רציני אחד, חשבתי שאת תימניה. הרי מי מכיר טוב יותר את התימנים אם לא הם בעצמם {
}? לכל הרוחות, מאיפה הבאת את זה שהם עם נפרד? שמבחינתם הם רוצים לחיות בתוך עצמם? שאלה שחציים תימנים לא ירצו תימניות כי הם מכירים אותן מקרוב? (אני לא אכנס לעובדה שסתרת עצמך בעת ובעונה אחת... זה יהיה ארוך...
). לא. את לא גזענית. חלילה לי מלחשוד בך. אבל את לא חושבת שמציאות ה"משפחה הגדולה", שבה היו המשפחות משתדכות ביניהן, וכך הייתה נוצרת קהילה גדולה וסגורה, שייכת לנחלת העבר? "התימנים מסתדרים עם עצמם הכי טוב"... את חיה בסרט? עוצמת עיניים? לא רואה כמה זוגות מעורבים, שנישואיהם פורחים, מתחתנים סביבך? ברגע של עוויות בלתי רצוניות על המקלדת

בת תורה

New member
יש לי חברות אלג`יריות. תוניסאיות

שנישאו לתמנים. יש לי בת דוד מרוקאית יפהיפה בלונדינית שנישאה לתמני כהה. אז. . קיבלת תשובה. ישנן כאלה שמחפשות אך ורק מידות ופנימיות ולא עדות וחיצוניות. . לצערי זה קורה רק בכיוון הזה. כלומר לא תמצא בחור מרוקאי או אלג`ירי שישא תמניה. או אפילו חצי.

מישיאית

New member
ללא נושא

וכי ראית פעם תימני בריא שמסתדר עמ מרוקאית בריאה או להפך?

בת תורה

New member
אני מכירה למעלה מ 10 זוגות של

מרוקאים ותמניות ולהיפך. . מהמשפחה הקרובה, מהעיר, ומחברותי. . והם חיים חיים מאושרים.

ילדונט 1

New member
בעיקרון לא.

אבל אם יציעו לי חצי תימני, והתמניות (עם כל המשתמע מכך) לא תהיה מושרשת בו, אז כן,יש על מה לדבר...

למעלה