ספרדיות כנסו!!!

ספרדיות כנסו!!!

מענין אותי לדעת האם תימני/ה..לא יהיו בסדר העדיפויות שלכם/ן??אני לא תימני אני דוקא מרוקאי אך זה מענין אותי כי יוצא לי לישמוע לא מעט על דחיות של אנשים שמצעים להם תימני/ה.!?!

ברמת העקרון

איך התימנים שהכרתי עד היום יש להם אופי טוב והם אנשים טובים ומבחינת זה אני חושב שלא קיימת סיבה להוציא אותם מסדר העדיפויות אבל חוץ מהפנימיות יש גם את המראה החיצוני שכמרוקאי(אגב אני מרוקאי משו קטן משותף בינינו)קשה לי להתחבר על המראה התימני...

חח אין על המרוקאים אין!

חח לא רק זה ..גם זה ששנינו עדין לא התחלנו שידוכים גם סוג של מחנה משותף בינינו.,חחח

אריאל שאלתה שאלה שההיתי מעדיף שיענו

לך במסרים אני לא תמני אני חצי מרוקאי חצי ספרדי אבל אם יש פה תימנים זה מאוד לא יפה הם יפגעו זו דעתי אז אולי שיענו לך במסרים

חברים סורי אני מצטער על שאלתי

זה באמת עלול ליפגוע פשוט היה לי כונה טובה לדעת כי לי אישית אין בעיה עם זה

kiss 18

New member
חחח חמודים אתם אחד אחד...בני מלכים! חחח

(הייתי חייבת להגיב...חחח)

אהמממ אהממממממ

(מסדרת את צאוורון חולצתי, נותנת מבט חטוף בהופעתי, מעבירה קלות את אצבעותי על לכלוך-כמעט-בלתי-נראה במנעלים החדשים שקניתי במיוחד למעמד זה. מרוצה ממה שראו עיניי: מכחכחת קלות בגרוני): אהמממ אהממממ *משכנעת עצמי בפעם המי-סופר לצאת מיציע הנוכחים הפאסיביים* אזי,
הנני!
(כי אני דרמטית?). אולי למקימי הפורום יהבהבו אי אילו שביבי זיכרון... עדיין דוסית, קייסי, אבוי אם לא :) בכל אופן, לגוף ההודעה. היות שאני תימניה {רק תראו מה הקפיץ אותי ממקומי
}, נפגעתי. ערערת את בטחוני. למה אתה מפחיד אותי עם אמירות כמו "יוצא לי לשמוע לא מעט על דחיות של אנשים שמציעים להם תימני/ה...". הלווווווו, מה, אני עז? סתם. לא באמת. נראה לך? לא נותר לי אלא לאחל לאותם דוחים ודוחות (שנונה אני הערב) שימצאו את זיווגם משורש נשמתם --- לרבות המוצא המועדף עליהם. ובנימה אישית... מי שיוצע לו אותי, ויסרב בגלל מוצאי, עוד בטרם הכיר אותי, לא מגיע לו אותי. כנראה התברך בשטחיות.

למעלה