ספרא טבא

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifכן אני פחדתי לקבל מכה בכדור תמיד

אבל החזיקו ממני שאני חסן סבי ו2ווייה שהייתי קטנה אז התאפקתי לא לברוח..

salt of earth

New member
הילדה של החברה שלי בפר"ח

היא חסן סבי לגמרי והיא זורקת מה זה חזק אווצ' אבל מזל שאנחנו יודעות לברוח
אבל אם היית את בורחת אז היית מקלקלת את כבוד המשפחה

חחח שו חרביה האי

אצלנו קוראים לזה ואקאע אלחארב עלא ואי מאוד אהבתי את המשחק הזה כשהייתי קטן, היינו מתאספים כל ילדי השכנים ומשחקים, עוד משחק שהיינו משחקים הרבה הוא הבקבוק, שבועטים את הבקבוק ומישהו הולך להביא את זה וכולם מתחבאים. אך היו זמנים

salt of earth

New member
חברייה אצלנו זה לזרוק את הכדור ואז כל הבנות

בורחות אחורה
פעם שיחקנו את המשחק עם עוד חונך וחניך שלו ואז הם אומרים לנו. אתן מה זה הופכות את המשחק למשעמם הרי הכי כיף זה לקבל מכה מהכדור
לא מכירה את הבקבוק- כנראה שזה השכלול הרמלאווי למשחק המחבואים. אני נורא אהבתי את משחק אסאמי اسامي وكهرباء לפני שנתיים הילדים בפר"ח שיחקו משחק מה זה אלים שזה שילוב של בייסבול ומכות
היו מתחלקים לשתי קבוצות. זה נקרא 7 אבנים. המשחק מסתיים כאשר מצליחים לבנות מגדל מ 7 אבנים, אז הקבוצה הנגדית צריכה לזרוק את הכדור הכי רחוק שאפשר בעוד שחברי קבוצתה מתחילים לבנות את המגדל ואז כאשר שניים מהקבוצה האחרת מוצאים את הכדור עליהם לזרוק אותו או על המגדל כדי להרוס אותו או לזרוק על אחד החברים שבונים כדי "לשרוף אותם" ופה הקטע הכואב
, אז שניים צריכים לשמור שלא בונים את המגדל בעוד שחברי קבוצתם נעים בין התחנות וצריכים להגיע לנקודת הסיום (כמו הבייסבול)

אה את זה אני מכיר

חרביה אצלנו נקרא וקאע אלחרבו עלא, כל אחד בוחר מדינה ופשוט מי שזורק את הכדור אומר נפלה מלחמה על מדינה מסוימת ומי שבעל אותה מדינה צריך לתפוס את הכדור ולהגיד עצור ואז צריך לפגוע באחד השחקנים שיוצא החוצה. גם את 7 אבנים היינו משחקים, על זה את אומרת אלים!!! חחח, בבית ספר היה משחק שנקרא עיגול, אחד מהחברים היה עומד בתוך עיגול בדר"כ זה היה המכסה של הביוב
, ופשוט צריך לתפוס מישהו מהחברים כשהוא על רגל אחת, אם הוא תופס מישהו אז מתחילים לתת בעיטות למי שנתפס עד שהוא נכנס לעיגול, אך אם הוא לא תופס מישהו ונופל אז הוא מקבל בעיטות, ואו כמה קיבלנו עונשים על המשחק האלים הזה חחח.

salt of earth

New member
פולנייה אני../images/Emo70.gif שכחת ../images/Emo3.gif

אווצ' איזה משחק אלים
ומה בדיוק מוסר ההשכל העומד מאחורי המשחק הזה

חחח אין מוסר השכל

האמתי לא אהבתי את המשחק בהתחלה הייתי משתתף בס אחר כך הפסקתי, בס היינו קטנים יעני כיתה ח-ט

lion 7

New member
משחקי שכונה בנים ובנות

ארבע קרשים ( اربع خشبات), מחבואים, بنانير איך שנקרא באזורנו, היה משחק על האדמה , משרטטים אליפסה, וקו שממנו מנסים לפגוע בגולים ( כך נקראים בעברית?) המועדון האורטודוקסי היוקרתי, בעל שם טוב גם בכל תחום ספורטיבי, בנות הכדורסל שיחקו בימים טובים עם בנות מכבי תל-אבב ובני יהודה על המקומות הראשונים, שיחקנו ביסבול, כדור-יד ( בתור נוער) , כדורסל, כדורגל ( שמות מובילים, כמו עזמי נסאר ז"ל , סובחי בלאל ועוד של שחקנים בליגה יצאו מהמועדון זה), גם אני זוכר את השש בש, שח-מט ( ששנאתי אותו) , פינג-פונג שאני משתוקק לשחק בו היום) בבית הספר שיחקנו ביליארד, סנוקר פינג פונג, בימי ששי שבת ,,, אולם המועדון האורטודוקסי היה בעל רמה אחרת ( כמוהו כמו בירדן, ובגדה, בית לחם ) אךך היו ימים מאושרים , לא מחשב ולא בטיח, מה אני עושה כאן, (בא לי לשחק ביליארדו עכשיו) ולא פורומים חחח ولا يحزنون

THE WIZARD 55

New member
לי לא משעמם..

יום מלא פעיליות, חייבת גם לנקות, לא סובלת לנקות.. שיהיה לך יום טוב סולטי

בוקר אור לכולם.

גמני מנקה...מלח תצחקי:) חחחחח האמת שהבוקר התעוררתי מאוחר-בעשר אבל זה כיוון שאתמול ישנתי אחרי שתיים וחצי בלילה. כואבות לי נורא הרגליים מסחיבת תיק כבד מהעבודה לאוניברסיטה:( ואני חייבת לנקותאת הבית. מרוב עייפות לא שמעתי אפילו את בעלי קם מוקדם לעבודה ..מזל שהכנתי לו אוכל אתמול בלילה... אלך להמשיך לנקות ואכתוב פה יותר מאוחר מחוויותיי ממקום שנקרא:המרכז לחשיבה יהודית:)

salt of earth

New member
חחח הנה אני צוחקת

גם אני אתמול ניקיתי... איש הפיל אחרי שתסיימי תוכלי לעזור לוויזארד
אני אשמח לשמוע על החוויה שלך

חחח אחרי שאני אסיים אני אשלח את עצמי לטיפול

נמרץ במחלקה ס גורה מרוב עייפות..חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה