ספק מאוסטרליה

pvzed

New member
ספק מאוסטרליה

שלום,יש לי מישהו שנראה אמין מאוסטרליה אבל מתעקש של WU,האם יש חברה שבודקת את האמינות שלו שם באוסטרליה ותשלח לי את המוצרים? תודה.

אתמול עוזי אמר, ספק שמבקש רק WU, לא להתקרב.

אולם הוא אמר את זה בהקשר של אליבאבא, אבל לא נראה לי יש הבדל....

pvzed

New member
ואולי הוא אמין ולא רוצה להתעסק עם PAYPAL?

אני רוצה לדעת אם יש מישהו או חברה שיכולה לבדוק את המקום שלו,יש לו כתובת וטלפון והכל

ozitex

New member
מי שלא רוצה להתעסק עם פייפל

בדרך כלל מעוניין להגן רק על עצמו. כל תשלום לספק מסוג זה כרוך בסיכון של אבדן הכסף. אתה לא יכול לראות מישראל שהספק "נראה" אמין.. זה ממש לא אמין. אני חוזר ואומר- כשמדובר בספקים או מוכרים לא מוכרים לכם - א ס ו ר לשלם בכל דרך תשלום אחרת חוץ מפייפל! ו/או פלטפורמות תשלום מקבילות. ראו הוזהרתם! ואני מוסיף שכל מי שלא ייקח את ההמלצה הזאת ברצינות, שלא יחזור אחרי כן לכאן ויבכה שלקחו לו ועשקו אותו דרך WU!

noam weissman

New member
יקירי תקשיב למי שכבר נכווה ולמד על בשרו...

אפשר להעביר כסף ב WU או בשיטות אחרות למי שאתה מכיר וסומך עליו. הדגש על הכרות וידיעה שלא יסדרו אותך !!! במצב התחלתי אתה חייב להגן על כמיטב יכולתך. אם המוכר לא רוצה רוצה לשלם עמלות פיפאל אין בעיה שיוסיף למחיר את העמלה וככה אתה תספוג אותה. אם אינו רוצה לקבל תשלום בפיפאל אני הייתי חושש מלהיכנס לזה. היה זהיר !!!

ROBERTO XXX

New member
תגובה להודעתך מבעל ניסיון בווסטרן יוניון

כאחד שניכווה מספק שעשה לי עקיצה דרך ווסטרן יוניון וכאחד שקונה מוצרים מספק סיני שמקבל רק ווסטרן יוניון אבל לשם שינוי אותו ספק הוא אמין ונותן לי שירות טוב - אין שום דרך לדעת בבטחון מלא אם הספק הוא אמין או לא . אני גם חושב שעדיף פייפאל ומומלץ לא להעביר כסף בקניות מוצרים באמצעות ווסטרן יוניון . אבל אם אתה הכרת ספק שרק עובד עם ווסטרן יוניון .. קודם תבדוק אותו . השיטה הכי טובה שאני עובד איתה היא קודם כל להתכתב איתו הרבה ולבחון את התגובות שלו והשירות שהוא נותן במענה שלו לאימיילים- עד כמה הוא רציני בגיוס לקוחות - אם כל בקשה שלך הוא מקבל בחיוב -זה חשוד . תחפש עליו בגוגל אם יש עליו תלונות . אח"כ תעשה לו את הטריק שאני עושה ועובד תמיד -תשלח לו מאימייל אחר שלך . מכתב תלונה בו אתה כותב בכאילו שהעברת לו כסף דרך ווסטרן יוניון עם מספר אסמכתא מפוברק ועדיין לא קיבלת שום הודעה ששלחו את המוצר ותראה מה התגובה שלו ,אם הוא מתעלם ולא חוזר אליך או מנסה לנפנף אותך -זה חשוד . אם הוא חוזר אליך כל פעם שאתה שולח לו מכתב תלונה תוך כדי שאתה כביכול מתקן את המספר אסמכתא למספר אחר והוא שולח לך שוב ב- SORRY SIR וכל החארטות של מתן שירות אבל אתה רואה שהוא מתייחס ברצינות לאימייל זה בסדר ואז תעבור שלב הבא וזה להזמין מוצר מסויים בסכום כסף קטן וזניח עבורך כמו סוג של הימור אבל מחושב . אם המוצר מגיע אליך והכל בסדר ותוך כדי המוצר הכי חשוב זה כל הזמן להיות בקשר רציף באימיילים ולנדנד לספק -אם הוא חוזר אליך ומראה רצון טוב של שירות לקוחות . אז תתחיל לעשות איתו עסקים .אם משהו בשרשרת הזאת שפירטתי לא עובד אז לך תחפש ספק אחר ושהוא יחפש פראייר אחר

ozitex

New member
הכל טוב ויפה רק שלא לקחת בחשבון דבר אחד

ספקים סינייים ידועים בכך ש,אין להם אלוהים".. למה הכוונה? היום מהוא חבר שלך ומחר מישהו אחר מציע לו עסקה טובה יותר או אפשרות רווח טובה יותר ואז אתה לא רק שלא שומע ממנו אלא שהוא גם נעלם לך ולתמיד. אם הוא נעלם לבדו זו חצי נחמה אבל אם הוא נעלם לך עם הכסף לפני שסיפק את הסחורה- לך תגגל על האמינות שלו מהבוקר עד הערב... בתקופה שלפני בוא הסינים לעולמנו הצר, היתה דרך מאוד ספציפית לשלם לספקים, בדרך כלל רובם מארצות מערביות, בהן יש תרבות עסקית מסודרת והיא תשלום באמצעות L/C- מכתב אשראי בנקאי, שזו אולי לא תוכנית ביטוח אבל סוג של, מאחר והבנק לא היה משלם את הכסף ללא הגעת הסחורה+מסמכים לידיו. ולכן, נכון להיום, בכל מצב שבו אתה משלם לספקים במזרח באמצעות העברות ישירות שאין עליהן ביטוח כלשהו, אתה בעצם שם את כספך על קרן הצבי.

ROBERTO XXX

New member
קבל מספר אסכתא מפוברק - נסה לשחק לטרטר ת'ספק

תשלח לו הודעה ששלחת לו את הכסף, דרך ווסטרן יוניון MTCN:6373229638 . תשחק ותשנה את המספרים ב -4 ספרות האחרונות .

pvzed

New member
הספק הוא : http://us110104429.trustpass.aliba

אפשר לקבל המלצות?

BSMerchandise

New member
חשבת להציע לו מחיר קצת יותר גבוה, אבל עם PP?

יהיה מעניין לדעת מה יגיד.

למעלה