ספק חברים

ניאו 25

New member
ספק חברים

למה החברים שלי פונים או באים אלי רק שהם צריכים דברים , או כשרע להם על הלב. אלו דבים שמרחיקים אותי מהחברים שלי ,שאותם אני מאוד אוהב, אני לא יכול לקבל את ההתנהגות הזאת. ופעם כבר ניתקתי קשר עם כמה חברים, וזה היה הדבר הכי גרוע שעשיתי מזה כמה שנים. אז עכשיו אני בדילמה! האם לעשות זאת שוב ולהישאר לבד, או לאכול את היחס הזה שאני כל כך שונא ובז לו כל פעם שאני חושב על זה!

אריאלה34

New member
חמוד..

חסרים אנשים כמוך.. נטולי אינטרסים. אבל זה העולם, מורכב מאנשים שלכל דבר שהם עושים- קיים אינטרס. רובם לא יעשו משהו כי באמת אכפת להם אלא כי יש להם אינטרס לעשות אותו. כן, זו האמת, זו המציאות גם אם היא כואבת ואכזרית. אולם עדיין קיימים אנשים שאינטרסים לא מדברים אליהם,אנשים תמימים שהכוונות שלהם טובות וטהורות ורק צריך לדעת איפה למצוא אותם. בכל אופן, לענייננו- אתה מתאר תופעה שכיחה ומרגיזה. וכועס בצדק. קשה לסבול התנהגות נצלנית שכזאת. אבל גם לך קיים אינטרס בעניין- והוא לא להשאר לבד. אתה צריך את חבריך ועד להודעה חדשה הם ישארו האנשים סביבך כי כנראה אתם נמצאים באותה מסגרת. אז ההצעה שלי אליך היא שפשוט תפתח יחסים הדדיים איתם. אתה מרגיש שמנצלים אותך- נצל בחזרה. אל תבוא אליהם בטענות כי זה רק ירחיק אותם ממך. תחזיר באותה מטבע . תראה שתרגיש פחות מנוצל אפילו שלנצל בחזרה לא מאפיין את האופי שלך ואתה צריך להיות גאה בזה. אבל איך אומרים, בשביל לשרוד בעולם צבוע שכזה , אסור להיות טובים מידי אלא לדעת לשרת את האינטרסים העצמיים שלנו. מקווה שהבנת את המסר שהתכוונתי להעביר לך. שיהיה המון בהצלחה ותהיה גאה בעצמך-אתה נמנה עם מיעוט טוב לעומת רוב נצלן ואינטרסנט. כל הכבוד!

ניאו 25

New member
תודה רבה על הכנות הזאת.

אני לא מרגעש מנוצל בגלל שאני לא יתן לאף אחד לנצל אותי! זאת רק ההרגשה שכל פעם שהם צריכים חיזוקים אז הם יודעים למי לפנות. דבר שני, קשה לי לשחק את המשחק הזה שאת מדברת עליו! אבל אין ספק שזהו המציאות שלנו, ואולי כדי לי באמת לשנות את הגישה שלי ולייסם את המלצותייך הטובות :). ושוב פעם תודה על הכנות ,אני מעריך את זה מאוד :)

קוני6

New member
אריאלה

אם את אריאלה שאני מכיר אז המון תודה גם אני חושב כך

למעלה