ספק אפילפסיה?

anatsol

New member
ספק אפילפסיה?

שלום לכולם, אני אמא לילדה בת 11 שאובחנה כחולת אפילפסיה בגיל 7. אפילפסיה מוקדית המתבטאת באירועים קלים באזור הפה והלשון, בעבר בעירנות ולאחרונה בשינה. לאחותי התאומה בן בן 3 שעבר בימים האחרונים ארועים מוזרים של כאב או משהו מציק בפרק כף היד למשך כ -10 דקות מלווה בבכי ולאחר מכן אין זכר. האם מישהו מכיר סוג כזה של תופעה ( רופאת הילדים חושדת בפירכוס)? האם מישהו מכיר ילדים בגיל 3 שאובחנו באפילפסיה? ( האם זה לא גיל צעיר באופן רגיל?) תודה, ענת

חייםלוי

Member
מנהל
שלום וברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

גיל 3 זה לא גיל צעיר "מדי" לאפילפסיה. יש פה מישהי בפורום שהילד שלה הוא בן 7 או 8 חודשים. התופעה עצמה מזכירה אאורה (כמובן שאני לא רופא ולא קרוב לזה). את יכולה לקרוא על אאורה במילון המונחים בשורה הכחולה למעלה. כדאי לפנות עם הילד לנוירולוג שיבדוק. רופאת ילדים לא מספיקה בשביל לאבחן דבר כזה.

הבודקת1

New member
הבת שלי אובחנה בגיל 3

היום היא בת 11 , אבל חולה מאז גיל 3. זה ממש לא מוקדם

גליה0

New member
הי

הבת שלי אובחנה בגיל חודשיים. אני ממליצה ללכת ולבדוק עם נורולוג

tropic

New member
הי anatsol

אני אובחנתי בגיל 3 כחולת אפילפסיה. בגיל זה עוד לא התחלתי לקחת תרופות. עד גיל - כיתה ה' הכל היה שקט. אך בכיתה ה' היה לי התקף ראשון מאז גיל 3 והתחלתי בטיפולים. היום אני בת 36 ומאוזנת. כדאי לבדוק את העניין אצל נירולוג. יום טוב וערב טוב.

חייםלוי

Member
מנהל
אפילפסיה ברוב המקרים לא עוברת

בתורשה. אפשר לקרוא על כך במילון המונחים (בשורה הכחולה למעלה).

Mירב26

New member
ואוסיף משהו: סיכוי גבוה שילד שבן

לזוג הורים עם אפילפסיה, גם לו תהיה אפילפסיה.

anatsol

New member
תודה

שלום לכולם, תודה לכם על התגובות. אכן מניסיוני עם בתי אני יודעת שבירור נוירולוגי חייב להתבצע ואכן הוא החל אך סיקרן אותי מאוד לשמוע האם הגיל והתופעה מוכרים מאחלת לכולם סוף שבוע רגוע ונעים, ענת

למעלה