ספקים מסין

yoroga

New member
ספקים מסין

שאלתי כבר שאלה דומה אבל אני רוצה להיות בטוח. איך אתם יודעים שספק שאתם מדברים איתו בסין הוא ספק אמין? אני בקשר עם ספק מסוים בסין ואני קצת חושש. תודה רבה.

ozitex

New member
שאלת מליון הדולר

והתשובה לה היא כזו: כבדהו וחשדהו. כל סוחר סיני הוא בבחינת חשוד מיידי בחוסר אמינות אלא אם כן הוא עבד עשר שנים ועמד בכל התחייבויותיו..
מן הידועות הוא שהמילה אמינות אינה מצויה באוצר המילים הסיני הנפוץ. ובפרשנות הוספת: רוב הסיכויים שאם תנסה לבנות מערכת יחסים עסקית עם סיני, תיאלץ להיפרד מאותה מערכת יחסים בשלב כלשהו וככה אי אפשר לבנות עסק לטווח רחוק. הסינים, לדעתי, חובבי סטוצים.

yoroga

New member
ועוד שאלת מליון דולר

איפה מוצאים ספקים אמינים לטווח ארוך?

סייפיי

New member
משיחה עם שני סינים שעובדים איתי במעבדה

מסתבר שבסין "איש-עסקים" היא מילה נרדפת לרמאי. אני מניח שיוצאים מהכלל יש תמיד.

yoroga

New member
מחירי iphone

בהקשר לשאלה המקורית שלי האם מחיר של 130$ ל iphone 3gs 32gb נראה לכם הגיוני?

yoroga

New member
אז באיזה מחירי הולסייל אפשר להשיג אחד מקורי?

offir999

New member
עד כמה שאני יודע...באזור ה$300-$350 זה לפחות

מספק שאני מכיר - והוא בארה"ב. בונגע לסין.....אני לא חושב שיש להם אפילו אחד מקורי שם.

noam weissman

New member
מה ??????

350 ל אייפון 32 גיגה מה אומר אני מוכן לשלם לך כפול !!!.. מחיר סיטוני לאייפון 32 גיגה הוא הרבה מעבר לכך.. המחירים נעים ביין 600 ל 800 תלוי בכמות האם חדש לגמרי והאם הטלפון לא ננעל מעולם, פרוץ תוכנה או נעול ל AT&T וכו... אייפון ב 130 דולר ... אפילו טלפונים סיניים לא רעים בכלל שנראים דומה עולים יותר..
לגבי מקוריות מה זה אין בסין מקוריים מאיפה אתה חושב הם מגיעים ?... הם מיוצרים בסין !!

offir999

New member
אתה מוזמן לשלם כפול.....

בנוגע לזה שאין מקוריים בסין....זה היה בציניות...שהסיכוי למצוא שם משהו מקורי הוא אפסי

offir999

New member
הייתי שולח לך את הלינק...הוא מכר 10 אייפונים

באזור ה3,500 לא התעמקתי יותר מדי

EvilKidZ

New member
350$..?! אולי גנובים/מוברחים..

אין רווח במחיר כזה במידה והמכשיר נרכש בצורה חוקית.

g a b i3

New member
מחירים מעניינים

מצאתי אתר שמוכר אייפונים מקוריים 3g במחיר של 560$,חשוד?

למעלה