ספקטרה 2 או ספקטרה 3?

דהאמא

New member
ספקטרה 2 או ספקטרה 3?

התינוקת שלי בת חודשיים, ניזונה מהנקה מלאה וכבר הספיקה להכפיל את משקלה. מכיוון שעוד מעט אני חוזרת לעבוד אני מעוניינת להשכיר/לקנות משאבה. אני עובדת משמרות של 8 שעות, ולכן אזדקק למשאבה טובה. אשמח אם תוכלו להסביר לי את ההבדלים בין ספקטרה 2 לבין ספקטרה 3, ואיזו מביניהן מומלצת? נ.ב. לא עובר יום שאני לא נכנסת לפורום. אני לומדת המון בזכותכן!

אני משאילה את ספקטרה 2 מיד שרה

מאוד מרוצה.. הבנתי שהיא יותר מומלצת מספקטרה 3 - תעשי חיפוש יש קישור המשווה בינהם

limorune

New member
../images/Emo207.gif עולם אחר!!!

אסתר זוכרת שהוספת הודעה על החלפת משאבה ישנה וקניית ספקטרה במחיר מוזל?? אז החזרתי את המיני אלקטריק שלי ( האמת היה לי קשה להפרד ממנה...) ועכשיו בדיוק התחלתי לשאוב עם הספקטרה 2 שקניתי. פשוט אין מה להשוות!!! ממליצה לכולן. הרבה יותר נעים בפעולת השאיבה, שקטה ונעימה. קצת כבדה אבל קניתי לי את התיק שיהיה נוח להעברה או לקחת לעבודה....בשבילי זו גם השקעה לעתיד לילדים הבאים. אסתר אני צריכה עזרה בעיניין סדר היום אחפש היכן לשרשר. ולפותחת השרשור-כמה שהבנתי ספקטרה 2 נחשבת יותר חזקה ועמידה (אחריות לשנתיים במקום שנה בספקטרה 3) בגודל ספקטרה3 היא חצי מהספקטרה 2 אבל גם נחשבת טובה לממוצע של 4 שאיבות ביום-תקנו אותי אם אני טועה!

למעלה