ספקות

• פותח הנושא kyki
  • פורסם בתאריך

kyki

New member
ספקות

שלום לכולם!
רציתי לדעת אם יש כאן נשים שעושות תרומת ביצית אחרי שיש לכן כבר ילד בבית ביולוגי שלכן?
יש לי מלא ספקות בנושא.
יש להו ילד ביולוגי בבית. גדול בן 14. 7 שנים טיפולים לחא הצלחה.
הספקות הם: האם צריך?
אני מאוד רוצה בזה אין ספק.

Niki29

New member
לי יש

אני אמא לילדה בת 6.5 ביולוגית שלי, לפני שנה החלטתי להביא עוד ילד עם חבר טוב. לאחר חצי שנה התבשרתי שאין לי ביציות. נאמר לי שהאופציה שלי היא תרומת ביצית בלבד. לא היססתי לרגע. ישר נכנסתי לפורום הזה- הבנתי מה הולך, ניגשתי למרפאה והיום טפו טפו טפו התחלתי שבוע 9.
אין לי ספקות ואני שלמה ומאושרת שיש את האפשרות הזאת. הביולוגיות מבחינתי ממש לא חשובה - יש לי עובר/ית בבטן וזה לגמרי שלי.
ועוד הערה - מבחינה טכנית לילדה שלי לא יהיה אח/ות ביולוגית ממני (הפרטנר זה לא האבא שלה) אבל אני בטוחה שהאח/ות שיגיע יהיה שלה לגמרי כמו שזה שלי לגמרי.
מאחלת לך המון בהצלחה באשר תבחרי
מקווה שעזרתי

אלונה174

New member
ניקי האם סיפרת לילדה שזו לא אחותה הביולוגית?

לי יש ילדה בת 18 ואני בהריון מתרומה ולא סיפרתי לא לילדה שלי ולא למשפחה שזה מתרומה האם את חושבת שצריך לספר ? מענין אותי

Niki29

New member
כל דבר בזמנו...

אני היום בפתחו של שבוע עשר ועוד לא סיפרתי לה שאני בהריון. אחרי השקיפות אספר לה. כרגע בלי תוספת המידע על התרומה מכיוון שלפי דעתי היא קטנה מכדי להבין (בת 6) אבל משפחתי ומשפחת הפרטנר שלי יודעים ואין בכוונתי להסתיר זאת לא מביתי ולא מהילד/ה שיולד טפו טפו :).
אבל כל דבר בזמן המתאים וכמובן בליווי של יועצת חינוכית.
מקווה שעזרתי במקצת והמשך הריון קל ומשעמם

ברוכה הבאה לפורום

אני לא כל כך הבנתי את השאלה שלך. את כותבת שאת מאד רוצה ילד ושניסית במשך שבע שנים לטפל ללא הצלחה. אז למה עולה השאלה אם צריך? את אומרת שאת מאד רוצה. ואם את מאד רוצה אז בוודאי שצריך. האם את חוששת שלא תאהבי אותו כמו את הילד הביולוגי? אני לא חושבת שזה מה שיקרה. מהרגע שהוא יצמח לך בבטן הוא לגמרי שלך. ואת תאהבי אותו מכל הלב. תינוק זה תינוק ולא רק חומר גנטי.

לילוש1100

New member
לי יש שתיים ביולוגיות.

הכמיהה לילד כנראה לא קשורה לכמה יש. מודה שכשסיפרתי לחברות קרובות על התהליך הן הרימו גבה אך זה ממש לא עניין...

kyki

New member
תודה

תודה בנות!
זה עוזר מאוד לקראו את התגובות שלכן

אלונה174

New member
לי יש בבית ילדה בת 18 ואני בהריון מתרומה

הבת שלי נולדה באופן רגיל ללא שום צורך בהפריות, והחלטתי שאני רוצה עוד ילד ועשיתי תרומה אצל דר כהנא באסותא רשלצ
כל כך רציתי ילד נוסף ניסיתי במשך שנה טיפולים מהביציות שלי אך זה לא הצליח, לאחר מכן עברתי לתרומה לא ענין אותי תרומה או ביציות שלי
כל כך רציתי ילד והייתי חדורת מטרה שזה לא שינה לי בכלל.
הענין הוא התינוק ואני אומרת תודה לאלוהים שזה הצליח .
בהצלחה

למעלה