ספקות מטרידים..

annandi

New member
ספקות מטרידים..

מישהו בזמן האחרון טס עם רויאל ג'ורדניאן והמתין במלון באמאן עד הטיסה לארץ? עכשיו אחרי הפיגוע בסיני, עלו בי חששות לגבי ההמתנה הזו. איך זה בדיוק עובד היום (אני המתנתי כך לפני 4 שנים, כך שאני לא בטוחה שזה אותו הדבר היום), האם יש עדיין את האופצייה לצאת ליום טיול לג'רש לדוגמא, האם היו במלון רק ישראלים, איך מגיעים למלון וכו... מה אתם חושבים על העניין...? תודה מראש, ערב נפלא ושלוו לכולם

תשובה.

חבר טוב שטייל איתי חזר שלשום עם רויאל ג'ורדניאן ושאלתי אותו עם גם לו הטיסה איתם עברה בנעימים כמו שלי היא עברה ובהחלט הוא סיפר לי שזמן ההמתנה שלו ארך כשתיים עשרה שעות (המון זמן) והוא בילה את הזמן הזה במלון רויאל ג'ורדניאן שנמצא בשדה התעופה שאליו מגיעים בהסעה מסודרת. הוא בילה שם על בסיס פנסיון מלא כולל ארוחת ערב מפוארת (שגם לי זכורה לטובה) וארוחת בוקר לא רעה בכלל, מקלחת עם זרם שיכלנו רק לחלום עליו בהודו ומיטת קפיצים נורמלית. לדעתי, אין מה לחשוש וגם היום, אם מצבי היה מאפשר לי הייתי חוזרת ונוסעת עם הירדנים. בקשר לטיולים בירדן, זה כבר עניין אישי, אם תשאלי אותי אני אומר לך שאל קעידה יכולה גם לפוצץ את המיין בזאר אם תרצה מספיק ולטרור אין גבול, הוא מגיע לכל פינה, אם זה המחתרת האירית באנגליה, אם זה הצ'נצ'נים ברוסיה ואם זה אל קעידה בבאלי , ניו יורק ועכשיו בסיני. גם ליד הבית שלי התפוצצו לפני חודש שני אוטובוסים ככה שלהיות מוגן במאה אחוז אני לא יכולה להבטיח, אבל השמועות אומרות שרוב התאונות קורות בבית ככה שאם נתחיל לפחד מלחיות, נהיה אומללים מאוד

s20782

New member
../images/Emo123.gifאל תתני רעיונות מיותרים

עד המיין בזאר!

אל תחשוב שהמיין באזר חסין פיגועים!

זאת בעיה להיות שאנן בזמנים שבהם אתה חי. יש לנו לא מעט חברים שישמחו לעזור לנו בדרך לעולם הבא, לא משנה איפה נהיה על הגלובוס. אז לא שאני מנסה להכניס פה פאראנויות לאף אחד, פשוט להיות ריאלית

למעלה