ספקות לגבי תקופת טיפולים ברפואה משלימה של BioCure -בבקשה

eduard123

New member
ספקות לגבי תקופת טיפולים ברפואה משלימה של BioCure -בבקשה

שלום לכם,

אני מאוד אבקש לקרוא הכל ואני מתנצל על הסיפור הארוך אבל כיוון שאני בדרך כלל אני בדרך כלל משתף אותכם בחוויות שלי וכל מה שקורה לי, אני מבטיח גם להתייחס להודעות של אחרים גם ולהביע דעות ולייעץ, כדי שתרגישו שאני גם לתת לכם להרגיש שאני גם יכול לפחות לתת למפרסם להרגיש יותר אם הוא משתף אותנו בפורום בחוויה לא נעימה. אולי אנסה את זה בדיוק אחרי שאפרסם את ההודעה הזאת.

אני מתחילת חודש שעבר התחלתי טיפולים במרפאה משלימהביוקור (הנה הלינק להתרשמות למי שלא מכיר...) בעקבות תקופה של חולשה ותשישות שמדי פעם הייתה מלווה אותי, אבל גם זה יכול להיות קשור לעבודה מאמצת בפליירים תוך כדי מאמץ פיסי ממושך, בשמש ובחום לוהט תוך כדי כמיהה למים וקצת קרירות. בגלל זה, מדי פעם הייתי חוטף כמה ימים של תשישות וחולשה עד שלא יכולתי לקום כדי להגיע למשמרת ואם גם הייתי למשמרת נמרץ ועם כוחות לא זכור לי שהייתי חוזר לא מותש או עצבני (וכאשר הייתי עצבני הוצאתי עצבים על שותפים שלי), למרות שהקפדתי לאכול ולשתות.
למרות כל זה, הייתי חוטף תשישות ועייפות מדי פעם ובגלל זה פניתי לרפואת ביוקור בעקבות מצב הזה, ולמרות שהתחלתי טיפולים אצלם לא חלה הטבה במצבי ובעקבות חיסורים תכופים ממשרות מעשית פוטרתי מעבודה בפליירים ולאני מסכים - בצדק גמור לגמרי. בלי קשר לכושר הגופני שלי לעמידות שלי לעבודה הזאת, עברתי לתעסוקה חלקית של ארבע שעות, אפילו לא במשך כל השבוע "סיפור חוזר" בתנאים הרבה יותר טובים: עם מזגן, תוך כדי מרבית זמן מהמשמרת תוך כדי ישיבה מול מחשב. העבודה היא בחנות אינטרנטית (סליחה על זה שאני סוטה מהנושאר, שאגב מי לא מכיר יש חנות אינטרנטית ואתר אינטרנט www.rebooks.org.il שבו ניתן לרכוש את כל הספרים במחיר של 20 שח, כמו בירידים של ספרים - מבחר ענק וגדול של ספרים מכל מיני סוגים כולל ספרי עיון "סיפור חוזר" גם בסניף לוד שבו שאני עובד ,הכי קרוב לראשון לציון, עיר מגורים שלי- או דרך הסניפים הגדולים ברמת גן וגם בבאר שבע שלא בטוח שעכשיו פתוח בעקבות הסלמה חוזרת של מצב הביטחוני. בכל אופן, אין רשת ספרים יותר זולה מזו ובירידים של ספרים מבחר ספרים מאוד מוגל, אבל ב"סיפור חוזר" יש אלפים אם לא יותר - אזי סתם ממליץ על דרך טובה לרכוש את הספרים והם יישלחו בדואר או אפשרי להגיע לסניף ולקבל את הספר בלי תוספת של עלות משלוח של 10 שח ועד כמה שזכור לי יש מצב למס' מסויום של ספרים שניתן לרכוש במשלוח חינם. אבל זה כמובן רק מי שמתעניין לרכוש ספרים ולמה שיילך לקנות בסטימצקי עם המחירים המפוצצים של לפחות 100 שח? - זה כמובן תחת שיקולכם)

בחזרה לעניינו, למרות שהתחלתי בתעסוקה שיקומית והפסקתי בעבודה של פליירים תחושת העייפות ותשישות מדי פעם הייתה מלווה אותי וקושי להתעורר מספיק מוקדם כדי להגיע בזמן למשמרת וגם חיסורים מהמשמרת עד ששבוע אחד שלם בסוף חודש יולי לא יכולתי להגיע למשמרת בכלל, למרות שהייתי בטיפול של חודש בטיפולים של BIOCURE של רפואה משלימה, שלא זכור לי דבר כבר הרבה זמן, וכיוון שלא שיניתי את טיפול תרופתי שלי, המצב לא השתפר.

אני כבר מסיים, מה אפשר להסיק מזה הייתי בשני טיפולים בשני ימי שלישי באופן שבועי גם שבוע שעבר וגם השבוע. יום רביעי למחרת לא הייתי במרגש טוב והייתי במצב רוח ירוד וגם תחושה של כאב גרון חזק, בדיוק יום אחרי טיפול ב-BIOCURE. מה שקרה השבוע פשוט היה השיא - בדיוק יום אחרי יום שלישי שהייתי בטיפול, הייתי יום שלם במיטה וכבר בצהרי היום הרגשתי חולשה חזקה עד שלא היו לי כוחות לקום מהמיטה ואפילו לדבר - כיוון שאני גר בדיור מוגן של הוסטל, הייתי תורן באותו יום וגם הייתה ישיבת דיירים ממש הדאגתי את כולם, ועובד סוציאלי החליט להזמין בשבילי רופא וניסה להכאיב ודי הרגשתי את זה אזי הוא הבין שאני מגיב לכאבים אבל עדיין לא יכולתי לקום מהמיטה ולדבר אזי מדריכה שיקומית שלי הקימה אותי אותי מהמיטה ואני עם עיניים כמעט עצומות ועם חולשה חזקה ותחושת סחרחורת שלא אפילו הרגשתי ביום לפני (אגב, יום שני, היה די יום מתיש עם הרבה עצבים כי היינו להתכונן לוועדה של משרד הבריאות ולסדר את החדרים ולעשות במטבח שללא ספק הוציא לא מעט מאמצים וכוחות, הרבה יותר קשה מיום שלישי - יום לפני התקרית ) הרופא שהגיע הביתה שהייתי במצב של לחץ דם נמוך מאוד וסכנה של התייבשות, למרות שיום קודם שתיתי די הרבה (בטוח שלפחות שני ליטרים של מים!). אחרי ששתיתי כמה כוסות של מים התחלתי להתאושש וחזר אליי תיאבון ואכלתי אחרי שלא אכלתי מיום קודם.

הסיבה שזה עורר אצלי חשד מאוד חזק שזאת פעם שניה ברצף שיום אחרי בטיפול ברפואה משלימה אני מרגיש חולשה ועייפות אי אפשר ככה להשאיר את זה בלי בדיקה. אני קיבלתי במרפאה גם תוספות מזון של ויטמינים בעיקרון אבל גם קיבלתי שני בקבוקים כחולים שהרופאה אמרה לשים מתחת ללשון שאני פשוט לא יכול לדעת בוודאות שהחומר שנמצא בבקבוקים לא מזיק? אני פונה בכל לשון של בקשה, כי אני תוך תקופה של 18 שנים ארץ לא שמעתי בחיים שטיפולים ברפואה משלימה עלולה פשוט להרוס את בריאותו של מטופל או חס חלילה להרוג אותו. פניתי לסוג רפואה הזאת כי שמעתי שמדובר על סוג רפואה עם הרבה שנות ניסיון והלינק http://www.biocure.co.il ומי שמעוניין לפחות להתרשם מסוג רפואה כזאת אודה אם יכול להביע דעה על טיפולים שלה ומי שבכל זאת על אנשים שנפגעו מטיפולים של רפואה משלימה, אודה מאוד לשמוע עליהם. אני לא שמעתי שום דבר לא בעיתונות ולא בתקשורת, אזי איך אני לבסס את הטענה שלי אם הטיפולים שביצעתי הזיקו לי משמעותית בלי שמיעת מקרים דומים כאלו. איך אני אוכל לשלוח את הבקבוקים שנותנה רופאה שיכולים להיחשב כי תוסף תזונה לבדיקת מעבדה אם זה מכיל חומר מזיק לבריאות בלי לשלם על זה כסף?

מודה מאוד על הסובלנות שלכם ומבטיח לא לספר יותר סיפורים כאלו ארוכים, אבל קרה לי משהו חמור מאוד ואם הייתי גר לבד יכול להיות הייתי נפטר לבד בבית בלי שאף אחד יוכל לסייע לי. למה שהרופאה שיש לה רשיון תסכן את העתיד שלה או חס חלילה תתרשל ותיתן לי בקבוק מקולקל (בלי כוונה אפילו). כי אם ורק אם יוכח שהיה בקבוק מקולקל ומזיק שניתן ביום שלישי, עם תלונה שלי נגדה במשטרה אני עלול לשלוח אותה לבית סוהר, אפילו אם היא לא התכוונה לעשות את זה.

ושורה תחתונה ... -
מבקש מאוד לשמוע מה דעתכם כל זה ואם שמעתם מקרים דומים על זה אודה על לינקים מתאימים.

תודה רבה מראש,

שבת שלום,
אדוארד.

אני יודעת שיש צמחי מרפה שיכולים להוריד מאוד לחץ דם...

ואם לא שתית מספיק או היית אפילו קצת חולה באותו יום, יש אפשרות שהכל ביחד הזיק לך.
מזג האוויר כרגע מאוד קשה.
עומס חום כבד ולאנשים יש נטיעה לא להרגיש טוב.

עד שלא תשלח את החומרים שטופלת בהם לבדיקה במעבדה אין לך שום דרך לדעת
בודאות אם באמת יש בעיה או שזה היה סתם צירוף מיקרים אומלל.
אם אין לך אפשרות לשלם על בדיקת מעבדה מדויקת, מאוד ממליצה פשוט להחליף מטפל.

eduard123

New member
תודה רבה על התשובה

אני אבדוק אם דרך הקופה תהיה אפשרות לבדוק את בקבוקים הכחולים שיש לי חשד עמוק מכילים חומר מזיק.

לעת עתה, אני הפסקתי עם הטיפולים ואני פונה לרופא נוירולוג שלי לגבי מה שקרה לי ביום רביעי שעבר.

שבוע טוב,
אדוארד.

באמת מציעה לעבור איבחון יותר מעמיק.

יתכן שיש לך נטייה ללחץ דם נמוך ומטפל אלטרנטיבי לא התחשב(אולי לא ידע) ונתן לך צמחים
שהורידו לך את הלחץ דם לגמרי. אם אתה עובד בשמש שעות ארוכות, בגל חום הנוכחי זה יכול
בפני עצמו להיות סיבה לכל המצב. פחות מאמינה שתמצא משהו ממש מזיק בתרופות צמחיות.
כמובן יש מצב שאני טועה. יש גם אפשרות שאתה אלרגי לאחת המרכיבים.

אדוארד החביב ! יש מצבים שצריך להזר

ברופא קונבנציונלי.

אני כמטפלת ברפואה משלימה יכולה להגיד לך שהרפואה באה להשלים את מה
שחסר (אולי) ברפואה הקונבנציונלית.

חשוב שתלך לרופא אמיתי, תעשה בדיקות, אולי חסר לך ויטמינים, ברזל,
, תפקוד של בלוטת התריס.
B12
את הבדיקות האלה רפואה משלימה לא נותנת לך, אז אנא ממך, לך לעשות בדיקות
ולאחר שיזהו את הבעיה תדע כם איך לטפל בה.

איחולי בריאות ושנה טובה.

למעלה