ספסל האנרגיות

shapira meir

New member
ספסל האנרגיות

מתחילה תחרות, כאשר אני מנחש מי המנצח. בתחום איזור החפירות של וסיליוס צפיריס שגילה בית מרחץ בתחום מנזר וכנסיית כורסי, מתחילה תנועה מוזרה של אנשים הבאים אל הספסל. ליד החפירות ניצב לו ספסל עץ תמים, שכל חטאו שמישהו טען שהוא חש ויברציות של אנרגיה הנובעות מהספסל. ומכאן קצרה הדרך להפצת האמונה הזו ולתנועת אנשים שהאתר של כורסי מענין אותם כקליפת השום והם באים רק אל הספסל לקבל אנרגיות, ויש כבר לפי דברי ניסים במקום אפילו תנועת "צליינות" חילונית אל הספסל. הדבר המדהים הוא שמורי-דרך התיישבו על הספסל (מסקרנות בריאה) וחלקם טענו שאמנן חשו זרמים בקצות האצבעות, והיו כאלו שממש מאנו לקום בטענה שהם חשים ויבראציות של אנרגיה..... כעת קחו סטופר ביד, כי תוך פרק זמן לא ארוך יקרה אחד משניים: א. המקום יהפוך לאתר חילוני לעליה לרגל לאנשים שיבואו לשבת על הספסל לקבל אנרגיות. ב. המקום יוכרז על ידי תנועה דתית זו או אחרת כמקום קדוש בו נמצא קברו של רבי יעקב הכורסי שהיה הבעלים של השטח ויש לבנות במקום מיד מבנה קבר עם כיפה כחולה ושלט שיסביר שזהו מקום קברו ומאמינים מכל הארץ והעולם יבואו למקום ויעשירו את הבונים הזריזים ואת מוכרי החוטים והנרות והמים וכו. ואני מנחש מי ינצח פה.

מאיר, הסיפור הזה ישן מאד!

הסיפור על הספסל המיוחד של כורסי הוא בן 5 שנים לפחות! הוא מטופח על ידי הצוות של האתר בקנאות, למרות שכולנו יודעים מה התקפות של הסיפור הזה. אני לא כל-כך מאמין שיהודים ירצו לעשות משהוא באתר שיש בו גם נוצרים וגם חזירים. מזל, נכון?

shapira meir

New member
בענין הזה אתה צודק

אבל כבר ראינו הפתעות אם לוקחים קברי שיחים וצלבנים והופכים לקברי קדושים, או לקחת ערימת סלעים ולצבוע בצבע שמן את המילים מרדכי ואסתר והיום יש שלט רשמי לשם , אז הכל יכול לקרות. ובענין הספסל אמנם זה לא חדש, אבל הבאתי זאת כדוגמא שאפילו מורי דרך האמורים להיות מפוכחים, לפחות חלק מהם משוכנעים שזה נכון, והסיפור ירוץ הלאה.

תברר אצל פדידה מבית שמש בענין...

קבר דן בן יעקב וקבר שמשון ומנוח. הוא הממציא שלהם. אחיו היה ראש העיריה ונשפט על שוחד בחירות.

למעלה