ספסל בפורום B-)

McDVD

New member
ספסל בפורום B-)

נראה לי מוזר לראות פרסומת של אתר מתחרה של סל ניוז בפורום שהוא תחת חסות סל ניוז.נראה לי מאוד מוזר.

אשכולון

New member
הכל מתחיל ונגמר בכסף...

כן כך מתנהלים החיים. הכל מתחיל ונגמר בכסף. בנוסף לכך אם תציץ ב``סל ניוז`` בשער הכניסה לפורומים תוכל לקרוא כי ``סל ניוז`` רק ממליץ על הפורומים כולל זה וכי אין ל``סל ניוז`` כל קשר אחר עם הפורומים. נכון שההודעה הזאת נכתבה רק לאחר ה``פוגרום`` שהיה בפורום הזה ושאחד מאנשי ``סל ניוז`` היה חלק מה``פוגרום`` הנ``ל ו``סל ניוז`` ביקש בדרך זאת להתנער מהעניין! אבל מאז ההודעה לא הוסרה. לפיכך טענתך כי הפורום הזה הוא בחסות ``סל ניוז`` אינה מתקבלת. מעבר לכך ידידי חסות ו/או פרסומת נקנות בכסף, וכסף כאמור מניע את העולם!!!

McDVD

New member
אני מסכים איתך אבל

לגבי חסות סל ניוז על הפורום אתה צריך לעתור למנהל הפורום. הוא יאמר לך שהפורום הוא בחסות סל ניוז.כל לפחות לי נאמר. וכמו השיר המפורסם של הלהקה השוודית ABBA הכל MONEY,MONEY,MONEY בעולם והוא השולט הבלתי מעורער.

boca

New member
בעניין ``ספסל`` כפרסומת

הפרסומות בסל ניוז הן מתוך מאגר הפרסומות של אחת החברות שסל ניוז מנוי בה, שמפרסמות פרסומות בהרבה אתרים. ככה שספסל לא משלם ישירות לנו, אלא לחברות הפרסומות שמפיצות את הבאנרים בהרבה אתרים אחרים. (אם אני לא טועה). דבר שני- יש באנר דומה גם ל``צהבת`` שם. דבר שלישי- ישראל תפסיד ביום רביעי להולנד. ביי

raanan.b

New member
ודבר רביעי והכי חשוב שלא נאמר:

היחסים בין סלניוז לספסל מעולים, גיל ושלומי פרי ידידים טובים מאוד, ובזמנו גיל היה אמור להצטרף לספסל(לפני שמישהו בכלל חשב על סלניוז...).

gil_e

New member
כמו שציין רענן

אנחנו לא מתחרים של ספסל... שלומי ואני בקשר מצויין ואמנם הפרסומת הזו התפרסמה דרך הרשת אבל בסל ניוז מתפרסמים פעמים רבות לינקים לכתבות בספסל. גיל

leeno

New member
רגע אז זה אומר...

שאורן הוא כבר לא מנהל הפורום?

gil_e

New member
אכן מגרד לי לענות לך

אבל אני חושב שהדברים שכתבת מעידים בעד עצמם

shira corday

New member
מכביסטית

אני חולה על מכבייי!!!!!!!! אני נשואה לאריאל מקדונלד המאמי שלי! אני שונאת את עודד קטש הבוגד! שילך להזדיין! *****! תגידו.... גם אתם אוהדים מכבי? מי שאוהד מכבי שפשוט יגיד בהודעה שלו!

מכביסטית חולה...

אז ככה: גם אני אוהדת של מכבי תל אביב. אני לא נשואה לאריאל מקדונלד, הוא נשוי לשונטל. עודד קטש הוא השחקן הישראלי הכי טוב שיש לנו, ואני אוהבת אותו ומכבדת אותו, למרות שהוא לא במכבי. מה עוד? זהו. לדעתי, את קצת מגזימה, מדברת כמו המעריצות של היי-פייב והגיע הזמן שתתבגרי. תקראי את מה שאת כותבת.....

למעלה