ספל חמאה

אחר ../images/Emo26.gif

אבידדון, עד כמה שידוע לי, זה לא אחי (מפתיע האא...) ועכשיו אין לי זמן לבדוק ד.נ.א (כי לך תדע... אני ממשפחה תימנית...), אבל תודה על הקישור, אני מבטיחה להודיע לך מה היו התוצאות כשיהיו. אחר - כתבת לי תגובה הנושא: ´תני לי להגיד לך משהו´ בשישור של ´יצחק דוד´ בנושא: ´סליחה´. לייזר מחק את השירשור (בלי להודיע), ולא קראתי אותה. חשוב לי לדעת מה כתבת, האם תוכל לשחזר זאת? אם לא - לייזר, אני מבקשת שתשחזר את תגובתו של אחר, ועם היו עוד תגובות אז גם אותם. >ספל חמאה מצוננת<

ההודעה של אחר:

אני לחלוטין לא מסכים עם המשפט- "כשמדברים על אמונה - אין מה לדבר על הוכחות". כבר התוכחנו על זה מספר פעמים, ומתוך התחשבות במספר חברים אני לא אעלה את זה שוב, רק רציתי שזה יהיה ברור שזו לא עמדה שמקובלת על כולם מלבד הדתיים.

ההודעה של ספל חמאה:

מותר לך לטעות. לטעות זה אנושי! תן לי להסביר לך משהו. כשמדברים על אמונה - אין מה לדבר על הוכחות. או שיש אמונה או שאין (כלומר יש במשהו אחר). אני מנחשת שאתה מאמין. יפה לך. אם אתה מאמין, אז יש לך אלוהים שהוא כל יכול, רואה כליות וידה ידה ידה. סבבה! אבל אל תשכח את הדבר הכי חשוב - אלוהים הוא חופש בחירה. זה אומר שיש מקום לכולם! יהודים, מאמינים, כופרים, חוטאים, אתאיסטים, ג´דאי וכו´ כל זה עפ"י האמונה שלך, אלוהים שלך אוהב את כולנו (גם אותך...)! >ספל חמאה הציצה ונבהלה מהעיצוב<

למעלה