ספי ריבלין

yamit181

New member
ספי ריבלין

אהלן אנשים... אני צריכה עזרה קטנה-גדולה במציאת מערכון ישן בכיכובו של ספי ריבלין, אם זיכרוני אינו מטעה אותי קוראים למערכון "מהסוף להתחלה" מערכון בשנות ה-90 מבוסס על סיפור בן גבר לאישה שמחליפים תפקידים הגבר הופך להיות האישה ליום אחד בעבודות הבית והאישה יוצאת לשדה. מערכון קורע . אני מחפשת אותו באימיול והוא כנראה אנינו. אם מישהו יודע איפה לחפש שישלח אליי לינק במייל [email protected] הרבה תודה ימית.

hadaryair1

New member
סוף ההתחלה

זה לא מערכון זו הצגה של שעה יש לי את זה אין לי דרך לבהביר אותו {חבל היתי עושה זו בשימחה }

emh

Member
אה, נכון, נכון....

זו ההצגה עם דוב רייזר (הקרינו אותה פעם בטלוויזיה) הצגה משוגעת שהיה בה קטע שהם עושים התעמלות עם תקליט (דב רייזר עומד בקצב וספי ריבלין - לא ממש) ואז התקליט עובר למהירות כפולה
אאל"ט השיא של ההצגה היה באיזה ניסיון לשמור על פרה שבסוף נתקעה בארובה, והרס טוטאלי של הבית... מי שראה את ההצגה הזו בטוח לא שכח אותה

emh

Member
זה היה בתכנית:

הצגה יומית שהגיש דליק ווליניץ. (השתתפה בהצגה עוד שחקנית שאיני זוכר מי היא)

kkdd

New member
ניזכרתי בעוד קטע....

ספי ריבלין עולה על השולחן כדי להחליף את המנורה שנישרפה עומד על השולחן מחפש אותה למעלה, ימינה שמאלה ולא מוצא מסתכל על החבר החצי עיוור שלו ומסמן לו עם היד "איפה זה?" החצי עיוור מצביע למעלה ספי רבלין מסתכל למעלה ורואה את המנורה בידיוק מעל הראש שלו אחד הקטעים הקורעים
זה ליד הזה, בתוך הזה מול הזה, אתה תראה את זה..
המשפט האחרון של ההצגה: את רואה אישה? את רואה? אפילו דבר אחד את לא יכולה לעשות כמו שצריך.

למעלה