ספי ריבִלין הומופוב

ספי ריבִלין הומופוב

בתוכנית "מועדון ליִלה" התארח ספי ריבִלין, כשאחד מהחברי פאנִל הוא מר קיסוס מהחברים בקהיִלה הגאה... לאורך התוכנית הוא לא החִליף איתו מיִלה אחת- רק ירידות, וגם כשהוא דיבר "איתו", הוא אפיִלו לא הביט לעברו... תשימו לב כמה שזה בִלט ברמות עִל!... בעיקר בסוף התוכנית כשהוא "הספיד אותו" והביט הצידה! ואומר לכם את זה סטריט!

כן אבל ספי שייך לדור אחר שמאוד לא

מקבלים את העניין של הגאווה בהבנה, אני יודעת את זה מאבא שלי שבטוח שזה מחלה, הם תקועים בהשקפת עולם מאוד שונה משלנו...

danit1234

New member
יכול להיות שזו השקפת עולם אחרת

אבל זזה פוגע בכל זאת מה אביעד לא בן אדם? הוא דווקא נורא חמוד ומצחיק \=

survivor 2

New member
תוכנית הומור, בנאדם

אז מה אם הוא צחק עליו? כולם צוחקים תוכנית הומור, אמורים לצחוק ולהצחיק...אל תהפוך כל בדיחה לדעה של בנאדם מיה אמרה על אביעד שהוא "עף כשהוא מוצץ (מוצא עץ)"...גם היא הומופובית? אביעד אמר על עצמו "רק אל תגידי שאני יושב על עצים"...גם הוא הומופוב?

מ א מ י2

New member
השקפת עולם ../images/Emo219.gif

כי יש כאלה שלא יוכלו לסבול את זה,ויקראו לזה כמחלה מלידה. יש כאלה שזה טבעי בשבילם,וזה יכול לצוץ פתאום אצל כל אחד. אלה הרגשות שלנו. אני חושבת? מסכן אביעד. כי הוא מצחיק והכל-בכ"ז,צוחקים עליו.

Enterr

New member
ממש לא נכון../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif!!!!!!!!!!!!!!!!

אני הייתי בקהל... והצילומים לקחו 3 שעות בדיוק!!! ובטלוויזיה הראו את זה כ40 דקות כולל הפרסומות...... ב3 שעות האלו הוא צחק עם אביעד ודיבר איתו חופשי..... ערוץ 22 עורך את זה איך שבא לו....

למעלה