ספי חלון

• פותח הנושא onm1
  • פורסם בתאריך

onm1

New member
ספי חלון

הי התקינו לי ספי חלון חלילה 5 ,בשלושת החלונות הגדולים בסלון ובמטבח הקבלן לא שם חתיכה שלמה אלה שתי חתיכות והדביק בינהם ( ההדבקה בדיוק במרכז החלון מפנים לחוץ החלון ) ,דבר זה מאוד לא לטעמי במיוחד שיש הפרש גוונים בולט ,האם אני יכול לדרוש מהקבלן להביא חתיכות שלמות? מה מקובל ? הקבלן הבין שאני לא מרוצה והציע להחליף לשיש 3 + הדבקה בקצוות בטענה שחתיכה שלמה של 5 שוקלת הרבה . סף החלון הגדול ביותר הוא 1.5X 0.6 (חלון מפרץ במטבח ) בערך--האם זה באמת כבד כך שלא ניתו לשנע לשטח? תודה

בינא

Member
הקבלן השתמש בשאריות כיד לחסוך כסף...

זו לא סיבה לקבל עבודה כזו. יש לדרוש ממנו להחליף ליחידה אחת, גם בגלל שתפקיד הסף הזה הוא למנוע חדירה של מים לתוך הקיר ואסור בכלל לבצע מ-2 יחידות.

avi5199

New member
אל תוותר , 5 נראה הרבה יותר טוב

ושים לב שעשו אף מים בתחתית

ronencohen34

New member
בינא.....

למה לקבלן להשתמש בשארית ומאיפה אתה יודע אולי אתה רק משער לדעתי הוא הזמין את השיש (חלילה) אצל הספק ובעובי 5 ס"מ באורך של 1.50 וברוחב של 60 זה בדרך כלל יוצא ב-2 חתיכות אולי הוא לא הדביק בצורה מקצועית אבל סביר להניח שזה מה שהוא קיבל מהספק.... אולי אם מתחילה הוא היה מתעקש על חתיכה אחת אולי היה מקבל.... אבל בין זה לבין הצהרה שהקלבן מנסה לחסוך ולכן משתמש בשאריות לדעתי אתה מטעה בגדול נ.ב. בדרך כלל אני מאוד מעריך את תשובותיך אבל זה גרם לי לדם לעלות לראש סליחה רונן

בינא

Member
לא מקובל עלי השימוש ב-2 יחידות סף לחלון אחד

בגלל שתפקיד הסף למנוע את חדירת המים כלפי מטה לתוך הקיר וכשהוא מורכב מ-2 יחידות, שום הדבקה לא תהיה טובה. הקבלן ניסה כאן לחסוך כסף. (נקודה!) אם השיש כבד מידי שיביא מנוף. רוחב של 60 ס"מ על 1.5 מ' אורך יכול, גם מסוג "חלילה", להיות מסופק כיחידה אחת ושום תרוץ לא יכול לשנות עובדה זו. לא ברור לי מדוע "עלה לך הדם לראש"...אלא אם כן אתה הקבלן שהביא את השיש הזה...

onm1

New member
נפגשתי היום עם הקבלן

תודה חברים נפגשתי היום עם הקבלן בשטח וסגרנו שבכל מקרה הוא יחליף את שלושת היחידות או לחתיכות שלמות של שיש 5 ,או ל3 עם הדבקה בקצה . שבת שלום

eranshap

New member
ומה המקסימום אורך שאפשר ?

ראיתי ספים בחלילה ביחידה אחת של עד 150 ס"מ, אבל לא מעבר לכך, אבל הם היו ברוחב 30-35 ס"מ. רוחב 60 בכזה אורך זו כבר חתיכת סף - יהיה קשה ליישם (עם אן בלי מנוף)

למעלה