ספישל מיוחד של הפינה!

LIRONSH100

New member
ספישל מיוחד של הפינה!

לכבוד יום כיפור עלה לי ולנוגה הרעיון של לעשות ספישל מיוחד לפינה.. אז אנחנו ממש לא צוחקות על היום הזה.. (ההפך הוא הנכון!) הכנו לנו רשימה של אנשים/דברים שאנחנו צריכות לבקש מהם סליחה- אז הינה- קריאה נעימה... מקופיקו- הוא לא עשה לנו שום דבר רע כדי שנקרא למייקל ג'קסון על שמו.. אנחנו מצטערות נורא מייקל, בפעם הבאה נשתדל לפנות אלייך רק באופן מכובד- אדון קופיקו........ מאמא של דייב (פלורנס) - שרק שמרה על הבן שלה בשביל בנות יהודיות טובות.... כמונו! מסטפ- שבאמת באמת מנסה לשמור על המעריצות מהזוועות שאבא שלה עושה לנו עם השרשר והתספורת החדשה מריצ'י- אנחנו מצטערות נורא נורא נורא שיש לך כזה טעם גרוע בלבוש... לא אשמתנו שאתה פשוט התחננת לקצת ירידות... אבל אנחנו מבקשות סליחה מאלוהים- בטח עשינו משהו ממש רע אם הוא נתן לגבר כל כך אלוהי תלבושות כל כך מזעזעות.... מפיש ליפס- מצטערות שלא ירדנו עליך מספיק... מדורת'י- מצטערות שירדנו עלייך יותר מידי... את פשוט מושלמת מידי בשבילנו! (אבל את באמת מכוערת...) (ששש.. היום זה יום הסליחות...) מדייב- משפוחס שלנו, אנחנו מתות על השיער שלך! על המשיכה העזה שלך לג'ון! על הבגדים שאתה גונב לריצ'י! על העיניים שלך! על הצחוק שלך! על היהדות שלך... על המכנסיים הכסופות שלך, כי בזכותם, הכל התחיל!...... סליחה אם נעלבת, אנחנו יודעות שאתה קורא הכל, ומוציא את העצבים על מור.... אם כבר, סליחה מור! סליחה ענבל- שאנחנו מעצבנות אותך לפעמים.. אנחנו רק מנסות לעזור להחייות את הפורום.. סליחה טיקו: אנחנו יודעות שאתה גם חלק ממשולש האהבה (עכשיו הוא כבר ריבוע) שיש בלהקה.... נכניס גם אותך בהמשך!! סליחה גל שאנחנו משגעות אותך לקחת את טיקו- פשוט הוא כזה חמוד- ומגיע לו מישהי חמודה גם... סליחה ענקית ואמיתית לניצן: לא התכוונו שזה יצא ככה......... סליחה לחגית- על כל מה שקרה... סליחה מהשרשר של ג'ון: זה לא הגיע לך כל הירידות האלה.... באמת, היינו פשוט צריכות להבין..... די לרדת על זה, צריך להתחיל לפעול! צועדים לבית של ג'ון- אחריינו!!!! סליחה על התסרוקת החדשה של ג'ון- פשוט הקודמות היו מושלמות וכל כך יפות עבורו ועדין לא התרגלנו (לא שאנחנו נתרגל לזה אבל לא משנה...) סליחה לכל מי ששיגענו עם בון ג'ובי- פשוט זה להקה מדהימה שיש לה חלק מאוד גדול בחיינו... (נוגה) סליחה לאווה, לא ברור לי אם העלבנו אותה, אבל את יודעת שאני מתה עלייך! או, אל תשכחי שהיום בחמש נפגשים... כן, אני ואבא שלך נבוא, אז אל תלכי לשום מקום! סליחה לג'סי- על זה שאנחנו משוות בינו לבין אבא שלו... זה בכלל לא פייר, כי פעם אחת ברצינות, אני לא פדופילית ואני מעדיפה את ג'ון! אה... סליחה ג'סי שאמרתי את זה סליחה ג'קי ורומיאו שאנחנו לא מכניסות אותכם מספיק- אנחנו רוצות... בהזדמנות! סליחה טיגר לילי שאנחנו צוחקות על השם שלך גם בזמננו הפנוי........ זה פשוט אבא שלך... האבא המדהים והמשפוחס שלך!!!!! אה הכי חשוב- סליחה קלינטון שחשבנו שאתה אחותה התאומה של גבריאל... סליחה הת'ר, את יודעת שאנחנו לא כועסות, זאת אשמתו של ריצ'י... ריצ'י, תבקש ממנה יפה סליחה!!!! את אישה מוכשרת באמת- שהשנה תמצאי מישהו שיעשה לך טוב! סליחה מהדגי דניס- זה לא אשמתינו שההורים של דניס ריצ'ארדס קראו לה ככה... סליחה מכל החברים של ג'ון לשעבר- לא התכוונו להזכיר לכם שג'ון שכב עם האמהות שלכם.. ולא התכוונתי להזכיר לכם את זה שוב, אז קבלו פעמיים סליחה! סליחה לאחיות של דורת'י- הן לא עשו לנו שום דבר רע... חוץ משנשמו ליד ג'ון...... הקנאה........ לאקסל רוז- אתה לא כזה מכוער- אבל מאוד מעצבן!!! לאפריל- זה בסדר שאת לא יהודיה.... ככה יש לנו יותר סיכויים אצל דייב סליחה- ממש ממש סליחה- ברוס וויליס..... אתה שחקן טוב, אבל לא לרמתו של ג'ון! ועכשיו שוב פעם סליחה על זה...... זה לא ייגמר אף פעם, מה? סליחה לדמי מור- פשוט זה מעצבן לשמוע שאת אחת מהחמש הנשים הסקסיות לדעת ג'ון מג'ון... סליחה יו- אתה זמר מוכשר, נשמה, אהבה.... אבל באמת, חלאס עם המשקפיים, אפשר לחשוב שג'ון מפחד בגלל שהעיניים שלך כל כך יפות ואז כולם יסתכלו עלייך ו.... זה רעיון מעניין! סליחה לאגו של ג'ון- אנחנו ידעות אתה מדהים, אתה מושלם, אבל אנחנו חייבות להוריד קצת ממך אחרת- אייך נמצא בעל אחר חוץ ממך? סליחה אלק- אתה עזבת את הלהקה ולכן דפקת את עצמך.. אין סיבה שנגרום לך להרגיש אפילו יותר רע אחרי שהם עשו 100 מיליון גם בלעדייך.... לאחים של ג'ון- מאט ואנטוני- סליחה שעוד לא הצטרפתם לפינה- בהזדמנות... וכמובן לג'ון ודייב על ג'ון&דייב- פשוט מענים אותנו מה יקרה מתוצאה של שני כמעט מושלמים... באמת סליחה... אבל הכי הרבה.......... סליחה ג'ון!!!!!!! ומכל אלו שהיו בפינה.... שלא יחשבו שזה ייגרום לנו לא לעשות את זה גם בפעמים הבאות, אבל שפשוט לא ייעלבו יותר מידי אוהבות מאוד לירון ונוגה... נ.ב זה לקח לנו שתי עמודי ווארד!! כמובן- האזהרה הרגילה עומדת גם כאן...

m o r 1 0 2

New member
וואו,פשוט מדהים../images/Emo99.gif../images/Emo168.gif

אהבתי כל שורה
הסליחה מתקבלת
חח אני שומעת על דייב
אחלה רעיון,אהבתי מאוד
שיהיה לכן גמר חתימה טובה וצום קל לירוני
ונוג

LIRONSH100

New member
תודה מורי- ולמה את לא במסנ'?

הצום מתחיל רק בחמש... וגם לך- צום קל- וגמר חתימה טובה... (וגם לדייב..) ולכולם...

gal y kike

New member
../images/Emo41.gifחח זה ענק!!../images/Emo6.gif../images/Emo70.gif

כל הכבוד על ההשקעה
היו כאלה שממש ממש אהבתי XD מוכשרותתת :p !!

למעלה